خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / آموزش تصویری تهیه بیسکویت دارچینی

آموزش تصویری تهیه بیسکویت دارچینی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب‌سایت دونفره: بیسکوییت جز اون دسته از تنقلاتیه که همیشه باید تو خونه ها باشه چون هم خیلی پرکاربرده و هم خیلی موندگار. حالا چی از این بهتر که بیسکوییتامون خونگی باشن و بتونیم همیشه با اطمینان از سالم و مرغوب بودن مواد اولیه اش با خیال راحت نوش جونشون کنیم؟ در این مطلب هم براتون طرز تهیه یه بیسکوییت دارچینی خوشمزه رو میذاریم تا درستش کنین و از طعم دلچسبش لذت ببرین …

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

مواد لازم

  • ۳۰۰ گرم آرد
  • ۱۵۰ گرم کره
  • ۱۵۰ گرم پودر قند
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱/۲ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • نوک قاشق مرباخوری وانیل
  • ۲ قاشق مرباخوری دارچین
آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

مراحل تهیه

۱. ابتدا کره رو که به دمای اتاق رسیده و کمی هم نرم شده با همزن کمی میزنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

۲. به کره زده شده پودر قندی که الک کردیم رو اضافه میکنیم. الک کردن پودر قند باعث میشه تا گوله های پودر قند داخل مخلوطمون نمونه.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

۳. حالا به آرومی مواد رو با همزن میزنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

۴. حالا به مخلوط کره و پودر قند تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و باز با همزن مخلوطشون میکنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

۵. در نهایت آرد الک شده، بیکینگ پودر و دارچین رو به مخلوطمون اضافه کرده و باز با مخلوط کن هم میزنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

۶. بعد از اینکه مواد رو با همزن زدیم مخلوطمون تقریبا شبیه خرده نون میشه.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

۷. حالا با دست مخلوط رو ورز میدیم تا منسجم بشه و شکل خمیر رو بگیره.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

۸. خمیر رو برای مدت نیم ساعت داخل یخچال میذاریم تا استراحت کنه و بعد روی تخته مورد نظرمون کمی آرد میپاشیم تا خمیر بهش نچسبه و خمیر رو با وردنه به ضخامت تقریبا ۴ میلیمتر باز میکنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

۹. با هر شکل قالبی که دوست داشته باشیم مثل تصویر زیر بیسکوییت ها رو قالب میزنیم. بعد از هر بار قالب زدن تکه های خمیر اضافه رو به هم فشرده کرده و ورز میدیم بعد مجددا قالب میزنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

۱۰. بیسکوییت ها رو روی کاغذ روغنی گذاشته و داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم میذاریم. این بیسکوییت ها خیلی زود میپزن و معمولا بعد ۱۰ تا نهایتا ۱۵ دقیقه آماده ان. همین که دیدین کناره های بیسکوییت ها در حال طلایی شدن هستش از فر درشون بیارین، بعد اینکه بیسکوییت ها رو از فر در آوردیم هنوز نرم هستن ولی تا سرد بشن کاملا ترد و منسجم میشن.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

۱۱. حالا بیسکوییت های خوش عطر و طعممون حاضره …

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/752442/آموزش-تصویری-تهیه-بیسکوییت-دارچینی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *