تازه ها
خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا / از این کیک نمیشه گذشت!

از این کیک نمیشه گذشت!

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب سایت شور وشیرین: کیک کاپوچینو احتمالا یک گزینه از کیک هایی باشد که تقریبا همه عاشقش هستند. من که کسی را ندیده ام که از کیک های خانواده قهوه بدش بیاید. پیشنهادمان به شما این است که در این روز تعطیل این کیک را درست کرده و در کنار خانواده میل کنید.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • شکر قهوه‌ای  ۵۰ گرم
  • قهوه فوری ۱ قاشق سوپخوری
  • آب جوش ۸۰ میلی‌لیتر (یک سوم پیمانه)
  • شکلات تلخ (آبکرده)  ۳۵۰ گرم
  • خامه صبحانه ۱۱۵ گرم
  • آرد ۱۲۵ گرم
  • بیکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو  ۲ قاشق سوپخوری
  • خامه فرم گرفته  ۳۰۰ گرم
  • بریلوی توت‌فرنگی به میزان لازم
  • ورق طلای خوراکی در صورت دلخواه

 

کیک کاپوچینو

طرز تهیه:

۱-فر را با دمای  ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مربع ۲۵ سانتیمتری را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید و محلول خنک شده قهوه را به آن بیفزائید.

۲-سپس شکلات و خامه را افزوده و مخلوط کنید حالا مخلوط الک کرده، آرد و بیکینگ‌پودر را به مایه تخم‌مرغی بیفزائید و هم بزنید.

۳-کنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه، در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید.

۴-اینک پودر کاکائو را با خامه مخلوط کنید و آن را درون کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر ۱ سانتیمتر، بریزید.

۵-حالا روی کیک‌ها را با خامه شکلاتی، قدری بریلوی توت‌فرنگی و ورق طلا بیارائید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/440135/از-این-کیک-نمیشه-گذشت

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

هاست

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.