خانه / آموزش / آشپزی / استیک از نوع مدیترانه‌ای

استیک از نوع مدیترانه‌ای

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله سرآشپز: استیک مدیترانه ای یکی از انواع استیک است که طعم فوق العاده ای دارد و پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مواد مورد نیاز

  • راسته گوساله: ۸ تکه (۲۰۰ گرم)
  • پیاز (ریز خردشده): ۱ عدد
  • سرکه قرمز: ۲ ق س
  • آب لیموترش: ۱ ق س
  • پودر رزماری: ۲ ق چ
  • سس خردل: ۲ ق چ
  • سیر (رنده شده): ۱ حبه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زنجبیل (رنده شده): یک چهارم ق چ
  • روغن زیتون: ۱ ق س

 

استیک مدیترانه ای

 

روش پخت

۱. راسته گوساله (یا فیله گوساله) را با استیک کوب به آرامی بکوبید تا پهن شود.

۲. پیاز، سرکه قرمز، آب لیموترش، پودر رزماری، سس خردل، سیر، نمک، فلفل و زنجبیل را درون کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. بعد گوشت را به مدت ۱۵ دقیقه داخل آن قرار دهید تا مزه دار شود.

۳. روغن زیتون را به گوشت اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر استراحت دهید.

۴. تابه چدنی خط دار را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. سپس هر طرف تکه های گوشت را حدود ۷ دقیقه با حرارت متوسط سرخ کنید.

۵. در صورت تمایل می توانید این استیک را همراه با پلو و فلفل دلمه ای سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/669516/استیک-از-نوع-مدیترانه‌ای

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان کدو‌ سبز و شکلات

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید : چه …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *