تازه ها
خانه / آموزش / آشپزی / این کوچولوهای زیبا به درد تولد می خورند

این کوچولوهای زیبا به درد تولد می خورند

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت آوای سلامتی: پاته لوبیا و سیب زمینی بسیار سریع آماده می شود و تا ۲ روز قابل نگهداری در فریزر است. آن را روی نان تست کوچک, نان برشته ی ملبا یا سبزیجات خام سرو می نمایند.

مواد لازم:

  •  سیب زمینی , نگینی خرد شده : ۱۰۰ گرم
  •  کنسرو مخلوط لوبیاها , آبکش شده : ۲۲۵ گرم
  •  سیر , له شده : ۱ حبه
  •  آب لیمو : ۲ قاشق چای خوری
  •  گشنیز تازه , خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
  •  ماست ساده کم چرب : ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  گشنیز تازه ی خرد شده جهت تزیین : مقداری

پاته لوبیا و سیب زمینی

طرز تهیه :

۱. سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را خوب آبکش نمایید و با گوشتکوب یا پوره کن له نمایید.

۲. سیب زمینی ها را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و لوبیاها , سیر , آب لیمو و گشنیز تازه را به آن اضافه نمایید.

۳. نمک و فلفل را بیافزایید و یک دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید تا پوره ی کاملا صاف و یکدستی آماده شود, همچنین می توانید مواد را با هم مخلوط نموده , سپس آن ها را بکوبید و پوره نمایید.

۴. مخلوط مواد را داخل یک کاسه بریزید و ماست را به آن اضافه نمایید . پوره را بچشید و چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید.

۵. پاته را با قاشق داخل دیس مخصوص پذیرایی بریزید و با گشنیز خرد شده تزیین نمایید . آن ها را بلافاصله سرو نمایید و یا مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد و خنک شوند.

توصیه سرآشپز:

اگر غذاساز ندارید ترجیح می دهید مواد خیلی له نشوند, بهتر است آن ها را با پشت چنگال له نمایید.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.