خانه / آموزش / آشپزی / بیفتک

بیفتک

http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1392/10/13/53607_556.jpg

مواد لازم : برای ۵ نفر

گوشت بی استخوان گوساله ۷۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
کره ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۰/۵ کیلو
برگ بو ۴ عدد
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . با حرارت ملایم کمی سرخ کنید . پیاز را خرد و سرخ کنید و همراه با یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد . بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو به آن بزنید . اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد . رب گوجه را در کره سرخ کنید و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را بپزید ، سپس خرد و در کمی کره سرخ کنید و دور بیفتک که در دیس کشیده اید ، بچینید . سیب زمینی را می توانید در فر تنوری کنید .

منبع : مجله اینترنتی ایران مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.