خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / تهیه چیزکیک با طعم گل رُز

تهیه چیزکیک با طعم گل رُز

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

ماهنامه سفره ایرانی: چیزکیک یکی از انواع شیرینی های پز طرفدارِ این روزهاست. در این مطلب نوعی از چیزکیک خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

 

  • بیسکوییت ساده (پودرشده): ۲۵۰ گرم
  • کره (ذوب شده): ۱۵۰ گرم
  • شکلات سفید: ۱۰۰ گرم
  • پنیر خامه ای: ۱۳۰ گرم
  • شکر: ۲ ق س
  • ماست خامه ای: ۹۰ گرم
  • پودر ژلاتین: ۳ ق چ
  • آب: ۲ ق س
  • خامه قنادی: ۲۰۰ گرم

مواد لازم ژله رز:

 

  • شکر: ۲۲۰ گرم
  • آب: یک پیمانه
  • آب انگور سفید: ۴۰۰ میلی لتیر
  • گلاب: یک دوم ق چ
  • پودر ژلاتین: ۲ ق س

چیزکیک رز

 

 

طرز تهیه:

 

۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب چهارگوش ۲۳ سانتی متری کمربندی چرب کرده را کنار بگذارید و یا در صورت دلخواه می توانید از قالب های کوچک تک نفره استفاده کنید.

 

۲. بیسکوییت و کره ذوب شده را مخلوط کرده کف قالب پرس کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید. قالب را از فر خارج کرده کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. پنیر خامه ای و ماست خامه ای را مخلوط کنید. زلاتین را با آب مخلوط کرده روی بخار آّ قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.

 

۳. همچنین شکلات را ذوب کرده کنار بگذارید. شکر را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کرده با همزن بزنید تا شکر جذب مواد شود. شکلات ذوب شده و ژلاتین رقیق شده را داخل آن ریخته و در نهایت خامه قنادی را اضافه کنید.

 

۴. مخلوط آماده را داخل قالب روی بیسکوییت پهن کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس ژله را روی آن ریخته مجددا به مدت حداقل ۶ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا فرم بگیرد. سپس از قالب جدا کرده و برش دهید.

طرز تهیه ژله رز:

۱. آب و شکر رار روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و حدود ۵ دقیقه بجوشد. از روی حرارت برداشته آب انگور را اضافه کنید.

 

۲. ژلاتین را روی مواد بپاشید و اجازه دهید تا جذب مایعات شده و یکدست شود و در نهایت گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

 

۳. ژله آماده را داخل ظرفی منتقل کنید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شده و آماده مصرف شود.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/491419/تهیه-چیزکیک-با-طعم-گل-رُز

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید : …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *