خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / خوشمزه‌هایی با لیموترش

خوشمزه‌هایی با لیموترش

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

ماهنامه کیک و شیرینی: لیموترش جزء خوراکی هایی رایج در هر آشپزخانه ای است. لیمو در پخت غذا، شیرینی، کیک و یا تهیه نوشیدنی مورد استفاده قرار می گیرد. لیموترش نه تنها خوراکی طعم داری است که می تواند طعم غذا را تغییر دهید، بلکه خواص شگفت انگیز بسیاری نیز دارد. لیمو جزء مرکبات است و سرشار از ویتامین C می باشد.

 

کالری اندکی دارد و علاوه بر ویتامین C حاوی کلسیم، پتاسیم، فیبر، پکتین و مقدار کمی ویتامین A، فسفر، آهن و منیزیم است. در این مطلب قصد داریم دستور تهیه هایی با این خوراکی پرخاصیت در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

 

خوشمزه‌هایی با لیموترش

 

چیزکیک لیمو؛ با عطر و طعم منحصر به فرد

میزان سرو: ۸ الی ۱۰ نفر

مواد لازم لایه زیرین:

  • بیسکویت جو: ۲۰۰ گرم
  • پودر کاکائو: یک قاشق سوپ خوری
  • کشمش: ۲ قاشق سوپ خوری
  • گردو (خردشده): ۲ قاشق سوپ خوری
  • کره: ۲ قاشق سوپ خوری
  • شکر: یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم لایه میانی:

  • پنیر خامه ای: ۶۰۰ گرم
  • شکر: یک پیمانه + یک قاشق سوپ خوری
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • آرد: ۳ قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • لیمو سنگی: یک عدد
  • خامه: ۱۲۵ میلی لیتر
  • سس لیمو: ۱۰۰ گرم

مواد لازم رویه:

  • سس لیمو: یک پیمانه

 

خوشمزه‌هایی با لیموترش

 

طرز تهیه:

۱. ابتدا برای لایه زیرین، بیسکویت، پودر کاکائو، کشمش، گردو، کره و شکر را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و به صورت خمیر درآورید.

 

۲. مخلوط به دست آمده را در یک قالب کیک گرد (به قطر ۲۰ سانتی متر) بریزید و کف قالب فشار دهید.

 

۳. قالب را به مدت ۷ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید.

۴. برای تهیه لایه میانی، پنیرخامه ای، شکر و وانیل را به خوبی با هم مخلوط کنید.

 

۵. آرد و سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.

 

۶. پوست یک عدد لیموسنگی را رنده کنید و به همراه خامه و سس لیمو به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

 

۷. این مخلوط را در قالب روی لایه زیرین بریزید و پخش کنید.

 

۸. قالب را در سینی فر بگذارید و داخل سینی را تا نیمه آب پر کنید و حدود ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید.

 

۹. سپس قالب را از فر درآورید و روی آن را با فویل بپوشانید.

 

۱۰. حدود ۴۵ دقیقه دیگر به پخت چیزکیک ادامه دهید. اجازه دهید چیزکیک حدود ۱۵ دقیقه در فر خنک شود و سپس آن را از فر خارج کنید تا در مجاورت دمای محیط خنک شود.

 

۱۱. چیزکیک را حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار دهید.

 

۱۲. سپس سس لیمو را روی آن پخش کرده و سرو کنید.

 

کوکی لیمو؛ یک لقمه چپش  کنید

مواد لازم:

  • آب لیمو سنگی: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
  • لیمو سنگی: یک عدد
  • پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
  • کره (به دمای محیط رسیده): ۱۱۵ گرم
  • شکر: یک پیمانه
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • آرد: یک و یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
  • پودر شکر: به مقدار لازم

 

خوشمزه‌هایی با لیموترش

 

طرز تهیه:

۱. پنیر خامه ای و کره را با هم به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

 

۲. شکر، آب لیموترش، پوست رنده شده یک عدد لیموترش، وانیل و نمک را اضافه و مخلوط کنید.

 

۳. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.

 

۴. آرد، بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را حدود ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.

 

۵. گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر به دست آمده جدا کنید و کف دست خود به آنها شکل دهید.

 

۶. آنها را در پودر شکر بغلتانید و سپس با فاصله از هم در سینی فر بچینید.

 

۷. کوکی ها را حدود ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

 

سس لیمو


مواد لازم:

  • لیمو سنگی: ۳ عدد
  • شکر: یک و یک دوم پیمانه
  • کره (به دمای محیط رسیده): ۱۲۵ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • آب لیموترش: یک دوم پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم

 

خوشمزه‌هایی با لیموترش

 

طرز تهیه:


۱. پوست سه عدد لیموسنگی را رنده کنید (قسمت سفیدرنگ را رنده نکنید) و با شکر در مخلوط کن یا غذاساز به خوبی مخلوط کنید.

 

۲. کره را اضافه و مخلوط کنید.

 

۳. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با دور کند همزن به خوبی مخلوط کنید.

 

۴. آب لیموترش و نمک را اضافه و مخلوط کنید.

 

۵. مواد را در ظرف مناسبی بریزید و حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سس غلظت یابد.

 

۶. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید : …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *