خانه / آموزش / بستنی ، دسر / دسر خربزه

دسر خربزه

jellekharboze

مواد لازم:

خربزه متوسط مشهدی ۱ عدد

آب سرد ۲ لیوان سرخالی

آب ولرم ۲ لیوان سرخالی

خامه زده شده برای تزئین ۵۰ گرم

پودر شکر ۱ قاشق سوپخوری

ژله قرمز ۲ عدد

 

طرز تهیه:

خربزه زرد رنگ را تمیز می شوئیم و پوست آن را یک در میان می گیریم (یعنی یک راه پوست می گیریم و یک راه را نمی گیریم) بعد سر خربزه را کمی می بریم و تخمهای داخل آن را به آرامی به طوریکه به بدنه خربزه صدمه نخورد خالی می کنیم و دو بسته ژله قرمز را با آب سرد و آب ولرم مخلوط کرده، در داخل خربزه می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد وقتی خودش را گرفت به صورت حلقه حلقه می بریم و روی ژله پودر قند و خامه فرم گرفته را یخته و تزئین می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.