خانه / آموزش / بستنی ، دسر / دسر گیلاس

دسر گیلاس

 gilas

مواد لازم :

کمپوت گیلاس ۱ قوطی (بدون آب)

کمپوت گلابی ۱ قوطی (بدون آب)

کمپوت آناناس نصف قوطی (بدون آب)

بیسکویت ویفر ۲ بسته

کمپوت سیب ۱ قوطی (بدون آب)

کمپوت هلو ۱ قوطی (بدون آب)

پودر شکر ۱۵۰ گرم

خامه ۳۰۰ گرم

خلال پسته و بادام رویهم ۶ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

خامه را پودر شکر مخلوط کرده و بعد از یک الی سه ساعت که در فریزر بود خوب هم  می زنیم تا فرم گرفته و سفت شود.

بعد از فرم گرفتن خامه در یک کاسه می ریزیم و کمپوت گیلاس آب گرفته را به آن اضافه می کنیم و با رستک به آرامی هم می زنیم و کمپوتهای سیب، هلو ، گلابی و آناناس را به میزان دلخواه، مربع مربع خرد می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم و در یخچال می گذاریم.

در یک دیس بیسکویتها را به شکل مستطیل بلند به عرض ۲ سانتیمتر و به بلندی ۵ سانتی برش می دهیم و دور تا دور دیس می چینیم و بعد از اینکه کاملاً دسر خود را بست در دیس می کشیم و با خلال پسته و بادام آنرا تزئین می کنیم. هر چه خلالهای پسته و بادام بیشتر باشد خوشمزه تر می شود.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید : …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *