تازه ها
خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا / سبدی خوردنی برای میوه های تابستانی!

سبدی خوردنی برای میوه های تابستانی!

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب‌سایت آوای سلامتی: خمیر شکلاتی که لبه های آن به مغز خشکبار آغشته شده, مانند یک پیاله برای میوه ها در این تارت های یک نفره هستند . از انواع مختلف میوه ها در این دسر استفاده نمایید.

مواد لازم:

  •  آرد معمولی : ۲۵۰ گرم
  •  پودر کاکائو : ۳ قاشق غذاخوری
  •  کره : ۱۵۰ گرم
  •  شکر دانه ریز : ۴۰ گرم
  •  آب : ۳ قاشق غذاخوری
  •  شکلات خالص : ۵۰ گرم
  •  مغز خشکبار , تفت داده : ۵۰ گرم
  •  میوه آماده شده : ۳۵۰ گرم
  •  مربا یا ژله زردآلو : ۳ قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه تارت میوه ای شکلاتی

طرز تهیه

۱. آرد و پودر کاکائو را در کاسه ای الک نمایید . کره را به قطعات کوچک تقسیم نموده و به آرد و کاکائو اضافه نمایید . آن ها را با نوک انگشت با هم ترکیب نمایید تا به شکل خرده های ریز نان در بیایند .

۲. شکر را به مخلوط اضافه نمایید و سپس حدود یک تا دو قاشق غذاخوری آب اضافه نمایید تا به شکل خمیر صافی دربیاید . روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید .

۳. روی سطح صافی , کمی آرد بپاشید و خمیر را پهن نمایید و کف شش قالب مخصوص تارت یک نفره را با این خمیر بپوشانید . روی خمیر را با استفاده از چنگال , سوراخ نمایید و با فویل بپوشانید . قالب ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد .

۴. فویل را از روی خمیرها بردارید و مجدد آن ها را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا خمیر ترد شود . سپس قالب ها را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا کاملا خنک شوند .

۵. شکلات را آب نمایید و خشکبار خرد شده و تفت داده را در بشقابی بریزید . خمیرهای پخته را از قالب ها جدا نمایید . شکلات آب شده را به لبه های خمیر بمالید و در بشقاب خشکبار برگردانید تا خرده مغز خشکبار به تارت بچسبند . اجازه دهید تا مواد خودشان را بگیرند .

۶. میوه ها را وسط تارت ها بگذارید و مربای زردآلو یا ژله رقیق شده با یک قاشق غذاخوری آب , را روی میوه ها بمالید . تارت ها را تا موقع مصرف سرد و خنک نگه دارید .

توصیه سرآشپز :

در صورت تمایل , می توانید داخل تارت ها را قبل از قرار دادن میوه , از خامه شیرین شده پر نمایید و یا برای داشتن طعمی شکلاتی می توانید ۲۲۵ گرم مایه شکلات فندقی را با ماست سفت یا خامه فرم گرفته مخلوط نموده و وسط تارت ها را پر نمایید .


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/361809/سبدی-خوردنی-برای-میوه-های-تابستانی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع