خانه / آموزش / آشپزی / سوپ جو و گوشت گاو

سوپ جو و گوشت گاو

soupjo

با گوشت گاو مزه دار شده با نمک و سیر بهمراه جو و دیگرسبزیجات، سوپ بسیار لذیذی تهیه شده که دستور العمل آن در پایین آمده است. توجه کیند که بعد از خرید گوشت آنرا کاملاً تمیز کرده و تمام چربی آن را جدا کنید.

زمان آماده کردن مواد: ۲۵ دقیقه

زمان پخت: ۳ الی ۴ ساعت

مواد اولیه : برای ۸ نفر

گوشت گاو یا گوشت کبابی بره ۳۵۰ گرم
روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
کرفس خرد شده ۲/۱ پیمانه
پونه کوهی یا ریحان ۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه ۴/۱ قاشق سوپخوری
سیر ۲ عدد
برگ بو ۱ عدد
گوجه فرنگی خرد شده ۳۰۰ گرم
هویج پوست کنده و خرد شده ۱ پیمانه
یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده ۲/۱ پیمانه
جو زود پز ۳/۲ پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت،پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای ۵/۱ ساعت بپزید ( برای گوشت بره ۴۵ دقیقه).

گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد می‌ریزیم شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا ۱۵ دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله می‌توان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده سرو است.

منبع: بیتوته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *