خانه / آموزش / آشپزی / سوپ جو

سوپ جو

soupjo

مواد لازم برای ۵ نفر:

جو پوست کنده:۱۵۰گرم

شیر: نیم لیتر

کره: ۱۰۰گرم

خامه:  ۱۰۰گرم

آب:۱  پیمانه

آرد گندم یا سفید: ۲قاشق سوپخوری

روغن:۱قاشق سوپخوری

هویج: ۱عدد

نمک و فلفل :به مقدار کافی

 

طرز تهیه:

جو را به مدت ۲ ساعت در آب ولرم خیس می کنیم.

بعد با آب آنرا می پزیم تا کاملاٌ لعاب بیاندازد. در ظرف دیگری روغن را با آرد تفت می دهیم و شیر و کره را به آن اضافه می کنیم.

این مواد را با جو مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم. سپس هویج را اضافه کرده و می گذاریم با سوپ جا بیافتد.

قبل از سرو کردن خامه را به سوپ اضافه می کنیم. می توانیم از جعفری برای تزئین استفاده کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *