شیرینی خامه ای هلو

khameholo

طرز تهیه شیرینی خامه ای هلو

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد لازم :

برای ۹ نفر

خمیر پفکی                   ۱ ورق
هلو           ۶ عدد (پوست کنده و ورقه شده)
پنیر خامه ای                ۲۲۵ گرم
شیر                           ۲۰۰ گرم
خامه        ۵۶۷ گرم (خامه پر چرب زده شده)
پودر شکر                   ۱۱۵ گرم
وانیل                          به مقدار لازم

طرز تهیه:

خمیر پفکی را به ۹ مربع کات کنید و آنها را داخل سینی چرب شده فر قرار دهید و در دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

آنها را با فاصله ۲.۵ سانتیمتری از هم قرار دهید و بعد از پخت اجازه دهید شیرینی خنک شود.

در یک کاسه، پنیر خامه ای و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.

در کاسه دیگر، خامه، پودر شکر و وانیل را مخلوط کنید تا سفت شوند.

برای چیدن شیرینی، هر تکه از خمیر پفکی را با چاقو نصف کنید و روی هر تکه مخلوط پنیر خامه ای و در ادامه برش هلو را قرار دهید. سپس روی هلو ها مخلوط خامه را قرار دهید و در آخر پودر شکر را روی آنها پراکنده کنید و سرو نمایید.

منبع : سوران و ایران مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.