خانه / آموزش / آشپزی / طرز تهیه بورک مرغ

طرز تهیه بورک مرغ

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

ماهنامه سفره ایرانی: بورک یکی از غذاهایی ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا تهیه میشه، طرز تهیه بورک بسیار ساده و نتیجه کار عالی و خوشمزه است.

مواد لازم:

  • مرغ: ۲ عدد
  • آب: به مقدار لازم
  • خمیر یوفکا: ۱۰ عدد
  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • سیر: ۲ حبه

مواد لازم میانی:

  • برنج: ۲ ق س
  • پیاز (خردشده): ۴ الی ۵ عدد
  • پاپریکا: ۲ ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

مواد لازم رویه:

  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • روغن زیتون: ۳ ق س
  • پیازچه (ریز خردشده): ۴ الی ۵ عدد

 

طرز تهیه بورک مرغ

طرز تهیه:

۱. سینه های مرغ را به همراه آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سپس مرغ را از ظرف خارج کرده و ریش ریش کنید، آب مرغ را کنار بگذارید. برای تهیه مواد میانی، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

۲. برنج شسته شده، نمک، پاپریکا و فلفل سیاه پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید. مرغ ریش ریش شده و آب مرغ کنار گذاشته را اضافه کنید طوری که به اندازه بند انگشت روی برنج را آب مرغ بگیرد، اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند تا آب مرغ کاملا کشیده شود.

۳. یک عدد خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و مقداری از مخلوط مواد میانی را روی آن پخش کرده و رول کنید و این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید، زرده تخم مرغ و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و با برس روی رول های خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. برای سرو، بورک ها را در ظرف سرو بچینید. پیازچه ریز خرد شده روی آنها بپاشید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/640516/طرز-تهیه-بورک-مرغ

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.