خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز

طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

درست کردن حلوا زنجبیلی, حلوا زنجبیلی تبریز

طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز

 

مواد لازم برای حلوا زنجبیلی تبریز :

روغن جامد  ۱/۲ پیمانه 
کره   ۱۰۰ گرم
 آرد سفید  ۲ پیمانه 
 آرد برنج ۱/۲ پیمانه  
پودر قند ۲ پیمانه
پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز :

روغن جامد و کره را روی حرارت گذاشته تا ذوب شود، سپس آرد سفید را الک کرده و به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم ده دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی رنگ آن عوض نشود.

 

بعد از ده دقیقه که گذشت آرد برنج را الک کرده و به آن افزوده و هم زده به مدت دو سه دقیقه بعد از این مراحل پودر قند، پودر زنجبیل، پودر هل را افزوده و کاملا با پشت قاشق هم زده تا پودر قند به خورد حلوا رود. بعد از دو دقیقه از روی حرارت برداشته و داخل قالب سیلیکونی ریخته و داخل یخچال گذاشته یا داخل ظرف مستطیلی ریخته روی آن را صاف کرده و وقتی کاملا سفت و خنک شد برش بزنید.

 

گردآوری : بخش شیرینی پزی


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/pastry/halvah2-gingerbread1-tabrizi.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.