تازه ها
خانه / آموزش / آشپزی / طرز تهیه خورش سیب و آلبالو

طرز تهیه خورش سیب و آلبالو

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

پخت خورش سیب و آلبالو,درست کردن خورش سیب و آلبالو

طرز تهیه خورش سیب و آلبالو

 

خورش سیب و آلبالو یکی از غذاهای سنتی کرمانشاه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

 

مواد مورد نیاز برای خورش سیب و آلبالو :

 مغز ران گوسفند ۲۰۰ گرم 
 سیب سبز  ۱ عدد
 کنسرو گوجه فرنگی  یک دوم عدد
 آب آلبالو  ۲۰۰ میلی لیتر
شکر ۲۰ گرم
آلبالو (بدون هسته) ۲۰۰ گرم
لیمو ترش (آب گرفته شده) ۱ عدد
پیاز داغ ۱۰ گرم
قرص عصاره گوشت ۱ عدد
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش سیب و آلبالو :

پوست سیب را جدا کرده و آن را به اندازه مکعب های ۱.۵ در ۱.۵ سانتی متری برش دهید و داخل ظرفی به آب لیموترش آغشته کنید تا سیاه نشود.

 

شکر را روی آلبالو داخل کاسه ای بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

گوشت را همراه با مقداری روغن  داخل تابه ای تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد پیازداغ را به گوشت افزوده و بعد از ۱ یک دقیقه تفت دادن، مقداری آب جوش، عصاره گوشت و کنسرو گوجه فرنگی را به گوشت اضافه

کنید و به مدت ۶۰ دقیقه روی حرارت متوسط با در بسته بپزید.

 

آلبالو را از یخچال بیرون آورده، داخل شیرجوشی ریخته و به آن آب آلبالو اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا کمی غلظت پیدا کند. بعد آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.

 

تکه های سیب را به مدت ۵ دقیقه در مقداری روغن داغ تفت دهید.

 

۲۰ دقیقه بعد از افزودن آلبالو، سیب تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و بعد از حدود ۵ دقیقه که خورش به غلظت رسید، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید و همراه با چلو زعفرانی سرو کنید.

 

منبع : bartarinha.ir – مجله سرآشپز – نگین نورخدایی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

هاست