خانه / آموزش / آشپزی / طرز تهیه ساق مرغ را با سبزیجات بهاری

طرز تهیه ساق مرغ را با سبزیجات بهاری

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

پخت ساق مرغ, مواد لازم برای تهیه ساق مرغ با سبزیجات

ساق مرغ را با سبزیجات بهاری میل کنید

 

تا در فصل بهار هستیم و انواع سبزیجات تازه و خوشمزه در دسترس است باید از فرصت استفاده کنیم. سبزیجات سرشار از فیبر و مواد مغذی هستند و در عین حال کالری بالایی ندارند. دستور غذایی امروز علاوه بر سبزیجات حاوی ساق مرغ نیز هست که پروتئین بالایی دارد. اما در کنار این دو از طعم نیز نباید غافل شد، آنچه به غذای امروز طعمی خاص می دهد نیز سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها است بنابراین بدون نمک و قند اضافه می توانید غذایی لذیذ برای خود آماده کنید.

 

مواد لازم :

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
 ساق مرغ با استخوان چهار عدد
 نمک یک دوم قاشق چایخوری
 فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
* سیب زمینی کوچکیک فنجان
* مارچوبهیک و یک دوم فنجان
نخود فرنگییک چهارم فنجان
ترخون تازه و خرد شدهبه مقدار لازم

سیب زمینی کوچک که از وسط دو نیم شده باشد
مارچوبه که به قطعات ۴ سانتی تقسیم شده باشد

مواد لازم برای موسیر سرکه ای:

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
 سرکه انگور یک قاشق غذاخوری
 موسیر خرد شده یک قاشق غذاخوری
 سس خردل یک قاشق چایخوری
نمکیک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاهیک چهارم قاشق چایخوری

 

دستور پخت ران مرغ :

فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. به ساق های مرغ نمک و فلفل بزنید. ساق ها را از سمت پوستشان روی روغن داغ قرار دهید سپس تا زمانی که پوستش طلایی رنگ شود بپزید. حدود ۱۰ دقیقه. ساق را برگردانید و سمت دیگر را نیز بپزید، حدود ۵ دقیقه. ساق مرغ ها را به یک بشقاب منتقل کنید.

سیب زمینی ها را به ماهی تابه اضافه کنید و تکانشان دهید تا با روغن ماهی تابه چرب شوند. مرغ ها را دوباره به ماهی تابه بازگردانید. ماهی تابه را در فری که حالا گرم شده قرار دهید و اجازه دهید بماند تا زمانی که سیب زمینی ها تقریبا پخته شوند، ۱۲ تا ۱۵ دقیقه. مارچوبه و نخود فرنگی را به ماهی تابه اضافه کنید همشان بزنید تا چرب شوند. اجازه دهید حدود ۳ تا ۴ دقیقه در فر بمانند.

آماده کردن موسیر سرکه ای :

روغن، سرگه انگور، موسیر، خردل، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک بهم بزنید. ترکیب بدست آمده را روی سبزیجات و مرغ ها بریزید. سپس روی غذای خود کمی ترخون بریزید و بلافاصله سرو کنید.

 

منبع : kermany.com


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/chicken2-legs2-spring-vegetables.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *