تازه ها
خانه / آموزش / سالاد و ترشی / طرز تهیه سالاد سوسیس و سیب زمینی

طرز تهیه سالاد سوسیس و سیب زمینی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

طعم سوسیس ایتالیایی در سالاد سوسیس و سیب زمینی, خیلی خوب با دیگر مزه های مدیترانه ای مثل گوجه فرنگی خشک شده و ریحان بازل ترکیب می شود.

وب‌سایت آوای سلامتی: طعم سوسیس ایتالیایی در سالاد سوسیس و سیب زمینی, خیلی خوب با دیگر مزه های مدیترانه ای مثل گوجه فرنگی خشک شده و ریحان بازل ترکیب می شود.

مواد لازم:

  • سیب زمینی : ۴۵۰ گرم
  • کاهو فرنگی با برگ های قرمز : ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای سبز , حلقه شده : ۱ عدد
  • سوسیس ایتالیایی , حلقه شده : ۱۷۵ گرم
  • پیاز قرمز , نصف و حلقه شده : ۱ عدد
  • گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده , خرد شده : ۱۲۵ گرم
  •  ریحان بازل تازه , رشته ای خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تهیه سس سالاد :

  •  سرکه بالزامیک : ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق چای خوری
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

سالاد سوسیس و سیب زمینی

طرز تهیه:

۱. سیب زمینی ها را به مدت ۲۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا مغز آن ها کاملا بپزد . سس آن ها را آبکش نمایید و کنار بگذارید تا سرد شوند .

۲. برگ های کاهو را کف یک بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید .

۳. سیب زمینی های خنک شده را ورقه نمایید و آن ها را روی برگ های کاهو مرتب بچینید . روی سیب زمینی ها را با فلفل دلمه ای , سوسیس حلقه شده , پیاز قرمز , گوجه فرنگی خشک و ریحان خرد شده بپوشانید .

۴. مواد لازم جهت تهیه سس را داخل یک کاسه کوچک , خوب مخلوط نمایید و با همزن بزنید . سپس نمک و فلفل را اضافه نموده و سس را روی سالاد بریزید و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز :

شما می توانید در سالاد سوسیس و سیب زمینی از انواع سوسیس ایتالیایی حلقه شده یا سالامی استفاده نمایید .


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/342814/طرز-تهیه-سالاد-سوسیس-و-سیب-زمینی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.