خانه / آموزش / سالاد و ترشی / طرز تهیه سالاد نیکویس

طرز تهیه سالاد نیکویس

مجله سرآشپز – سارا خسرویان:

مواد مورد نیاز

  • سینه مرغ (پخته و خردشده): ۲۰۰ گرم
  • سیر (خردشده): ۱ حبه
  • کاهو (درشت خردشده): ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ (آب پز): ۴ عدد
  • سیب زمینی کوچک (پخته و درشت خردشده): ۶ عدد
  • لوبیا سبز (پخته شده): ۲۰۰ گرم
  • گوجه گیلاسی: ۱۰۰ گرم
  • زیتون بدون هسته: ۱۵۰ گرم
  • ریحانه تازه (خردشده): ۱ ق س
  • جعفری تازه (خردشده): ۱ ق س
  • پیازچه تازه (خردشده): ۱ ق س
  • سرکه بالزامیک: ۳ ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • خردل: ۲ ق چ
  • روغن زیتون: ۹ ق س

 

 

طرز تهیه سالاد نیکویس

روش تهیه


۱.    یک بشقاب بزرگ انتخاب کرده و در یک قسمت آن کاهو بچینید. سپس به ترتیب تخم مرغ (از قبل پخته و هر کدام را به ۴ قسمت عمودی تقسیم شده)، سیب زمینی، لوبیا سبز (از قبل سر و ته آن را جدا کرده و با مقداری آب پخته شده)، گوجه گیلاسی، زیتون و مرغ را به دلخواه روی کاهو بچینید.

۲.    جعفری، ریحان و پیازچه را روی مواد بریزید. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

۳.    برای تهیه سس: سیر، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل، خردل و روغن زیتون را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.

۴.    سس آماده شده را روی مواد بریزید و سرو کنید.

•    در صورت تمایل می توانید به این سالاد نخودفرنگی (پخته شده) بیفزایید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/622674/طرز-تهیه-سالاد-نیکویس

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *