خانه / آموزش / سالاد و ترشی / طرز تهیه سالاد چند طبقه

طرز تهیه سالاد چند طبقه

salad

مواد لازم جهت تهیه سالاد چند طبقه برای ۵ نفر

کلم قرمز بسیار ریز خرد شده۱/۴     عدد
سیب زمینی  آب پز، رنده یا نگینی خرد شده  ۲     عدد
خیار شور بزرگ خرد شده نگینی۲     عدد
ژامبون مرغ در صورت تمایل، خرد شده نگینی۳     عدد
ذرت پخته شده   ۱     بسته
هویج  رنده شده  ۲     عدد
شوید تازه و خرد شده  ۳     قاشق غذا خوری
 سس خردل  به میزان لازم
سس مایونزبه میزان لازم
روغن زیتون  به میزان لازم
آبلیموبه میزان لازم
نمک فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه سالاد چند طبقه:
برای تهیه سالاد چند طبقه از ظروف مخصوص ژله میتوان استفاده کرد که جلوه بهتری دارد..

ظرف را خیس میکنیم و یک کیسه فریزر را برش زده و داخل ظرف گذاشته و خوب به دیواره میچسبانیم.باید مقداری از کیسه بیرون ظرف بماند. از سس مایونز و خردل و نمک و فلفل و ابلیمو و روغن زیتون یک سس تهیه میکنیم ..

کلم خرد شده را با مقداری از این سس مخلوط کرده و ۱/۳ ظرف را با این مواد پر میکنیم و با قاشق خوب فشار میدهیم. در مرحله بعدی سیب زمینی و خیار شور و ژامبون را با این سس مخلوط کرده و لایه بعدی را مانند کلم میسازیم .

سپس شویدهای خرد شده را روی لایه سیب زمینی پخش میکنیم و در اخر مخلوط هویج و ذرت و سس را میریزیم و مجددا با قاشق فشار میدهیم و در اخر کیسه فریزر باقیمانده از لبه ظرف را روی سالاد میکشیم و برای حداقل یک ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد .

زمان سرو روی سالاد را باز کرده مثل ژله برمیگردانیم و کیسه را از روی ان برمیداریم ….

قابل ذکر است که نباید سس اماده شده ابکی باشد..

نوش جان

منبع :beryooni.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *