خانه / آموزش / آشپزی / طرز تهیه سوپ پیازچه

طرز تهیه سوپ پیازچه

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

پخت سوپ پیازچه,نحوه پخت سوپ پیازچه

نحوه پخت سوپ پیازچه

 

مواد لازم برای سوپ پیازچه :

آب مرغ یک لیوان 
پیازچه ۲۰۰ گرم 
قارچ ۱۵۰ گرم 
 هویجدو عدد 
جو پرک۱/۵ پیمانه
شیریک لیوان (دلخواه)
خامهسه قاشق سوپخوری (دلخواه)
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

طرز تهیه سوپ پیازچه :

ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه کمی کره تفت داده و به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را می توان در صورت تمایل اضافه کرده بعد از ده دقیقه خامه ها را ریخته و پس از گذشت پنج دقیقه گاز را خاموش می کنیم سوپ را در ظرف مناسب کشیده و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.

 

نکته:

اگر شیر به سوپ اضافه شد برای مطلوب تر شدن طعم سوپ خامه هم اضافه شود.

اگر شیر را حذف کردید، بودن خامه هم ضرورتی ندارد.

 

این سوپ بدون شیر و خامه هم طعم دلچسب و مطلوبی دارد.

اگر آب مرغ در دسترس نبود می توان از دو قرص عصاره ی مرغ یا گوشت استفاده کرد.

 

گردآوری: بخش آشپزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *