خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / طرز تهیه شیرینی بادام نارگیل

طرز تهیه شیرینی بادام نارگیل

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

درست کردن شیرینی بادام نارگیل,موادلازم برای تهیه شیرینی بادام نارگیل

شیرینی بادام نارگیل، عصرانه بهاری

 

با توجه به اینکه اول بهار ساعت ها تغییر می کند، روزها بلندتر به نظر می رسند. بنابراین شاید بد نباشد طرز تهیه یک کیک عصرانه را آموزش ببینید.

 

مواد لازم برای شیرینی بادام نارگیل :

پودر بادام  ۶۰ گرم 
پودر نارگیل   ۶۵ گرم
 پودر قند ۱۱۰ گرم 
 سفیده تخم مرغ (بزرگ) ۲ عدد 
نمک یک پنسه
شکلات آب شده ۱۰۰ گرم برای تزیین
پودر نارگیل یک دوم پیمانه برای تزیین

 

طرز تهیه شیرینی بادام نارگیل :

ابتدا پودر قند، پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

بعد داخل کاسه سفیده تخم مرغ ها و نمک را تا زمانی که سفیده فرم بگیرد هم بزنید.

سپس مواد پودری را در چهار مرحله به کمک لیسک به سفیده اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط کنید.

 

بعد در قالب های شکل دار سیلیکونی و از قبل چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید.

بعد از درآوردن از فر و سرد شدن رویش را با شکلات آب شده و پودر نارگیل تزیین کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *