خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / طرز تهیه شیرینی گریپ فروت

طرز تهیه شیرینی گریپ فروت

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

طرز تهیه شیرینی گریپ فروت, نحوه پخت شیرینی گریپ فروت

شیرینی گریپ فروت دسری جدید و خوشمزه

 

شیرینی گریپ فروت دسری جدید و خوشمزه است. این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت ۱۵ روز قابل نگهداری است.

 

مواد لازم برای شیرینی گریپ فروت :

 آرد الک شدهدو و یک چهارم پیمانه 
 کره به دمای محیط رسیده یک پیمانه
 شکر دانه ریز یک پیمانه
 شکر قهوه اییک دوم پیمانه 
تخم مرغ بزرگیک عدد
پوست گریپ فروت رنگ شدهیک و یک دوم قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ بزرگیک عدد
اسانس وانیل۲ قاشق چایخوری
نمکیک قاشق چایخوری
جوش شیرینیک قاشق چایخوری
شکلات سفید خرد شده۳۵۰ گرم
نمک دریابه میزان لازم

 

طرز تهیه شیرینی گریپ فروت :

تابه ای را روی حرارت متوسط قرار داده و نیمی از کره را درون آن ریخته و ذوب کنید. کره در حین ذوب شدن کف می کند، حباب می زند و صدا می دهد. وقتی دیگر صدا نداد تابه را بچرخانید، ذره های قهوه ای رنگ کف تابه شکل می گیرند. وقتی ذرات کهربایی شدند آن را از روی حرارت بردارید و بلافاصله داخل کاسه کوچکی بریزید، در این صورت کره دیگر نمی سوزد. بعد به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.

 

شکر و پوست گریپ فروت را درون کاسه کوچکی به وسیله همزن برقی مخلوط کنید تا شکر معطر شود.

 

بعد بقیه کره نرم شده را به آن افزوده و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کاملا یکدست و رنگ آن مایل به سفید شود. بعد اسانس وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

 

سپس کره قهوه ای خنک شده را به همراه شکر قهوه ای به آن اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر بزنید تا یکدست شود. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر با همزن برقی بزنید.

 

بعد آرد، نمک و جوش شیرین را به آن اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شود. سپس شکلات سفید (یا شکلات سفید چیپسی) را به آن اضافه و با لیسک مخلوط کنید.

 

به وسیله ملاقه ای مواد خمیری را روی یک تکه کاغذ روغنی یا روکش نایلونی ریخته و روی آن را کمی صاف کنید تا شبیه یک صفحه ضخیم شود و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

 

به میزان ۲ قاشق سوپخوری از خمیر به شکل گلوله در آورید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار دهید. (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.)

 

بعد روی آنها به میزان دلخواه نمک بپاشید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود، قرار دهید تا بپزند.

 

منبع : مجله سرآشپز – bartarinha.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *