خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / طرز تهیه لوز زعفرانی

طرز تهیه لوز زعفرانی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.

 

 

مواد لازم برای تهیه لوز زعفرانی,نحوه درست کردن لوز زعفرانی

طرز تهیه لوز زعفرانی

 

مواد لازم برای لوز زعفرانی :

 پودر بادام ۳۰۰ گرم 
 شکر ۱/۵ پیمانه 
 آب ۳/۴ پیمانه 
 پودر زعفران ۲ گرم 
پودر قند ۳۰ گرم
پودر پسته مقداری برای تزیین

 

طرز تهیه لوز زعفرانی :

شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس می کنیم کشدار شود بعد می گذاریم خنک شود و با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه می کنیم و یک کم با همزن مخلوط می کنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط می کنیم‌ و خمیر را داخل قالب ها می ریزیم و می گذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در می آوریم. و با پودر پسته تزیین کنید.

 

اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید.

 

منبع : cookmaster.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *