خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل

طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

مافین مربای آلبالو و نارگیل, مافین مربای آلبالو

آماده سازی : ۱۵ دقیقه   

پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای ۱۲ نفر :

 آرد سفید ۳۰۰ گرم
 شکر  ۱۵۰گرم
 بیکینگ پودر  ۱/۲ قاشق چای خوری
 دارچین پودر شده  ۱ قاشق چای خوری
 نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
 تخم مرغ ۱ عدد
 کره آب شده ۶۰ گرم 
 پودر نارگیل  ۳۰ گرم
مربای آلبالو ۱۵۰ گرم
پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق چای خوری


طرز تهیه :
فر خود را به ۱۸۰ در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود
قالب مافین ۱۲ تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .
داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .

در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .
محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .

با استفاده از قاشق تا ۴/۳ و نه بیشتر کاغذ های مافین خود را پر کنید .
کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه در فر بگذارید .
وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است،سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .

 

منبع : beryooni.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید : …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *