تازه ها
خانه / آموزش / آشپزی / طرز تهیه ماکارونی متفاوت با اسفناج

طرز تهیه ماکارونی متفاوت با اسفناج

makarani
مواد اولیه :
پنیر موزارلا                                    ۱ پیمانهماکارونی                       ۴۵۴ گرم (شکل دار)

سس گوجه فرنگی                        ۷۳۷ گرم

خامه ترش                                  ۳/۴ پیمانه

سس پستو                                 ۱/۴ پیمانه

برگ اسفناج                                    ۶ لیوان

کنگر فرنگی                                   ۳۴۰ گرم

طرز تهیه:

فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه ی سانتی گراد روشن کنید.

۱-در درون یک قابلمه بزرگ مقداری آب بریزید و اجازه دهید تا به جوش بیاید، بعد از به جوش آمدن آب ماکارونی را درون قابلمه بریزید و اجازه دهید بپزد ( تقریبآ ۱۰ دقیقه طول میکشد که ماکارونی بپزد).

قبل از آبکش کردن ماکارونی ۱/۴ از آب ماکارونی را نگه دارید چون بعدآ استفاده خواهیم کرد.

۲-در حین پخت ماکارونی ها ، سس گوجه فرنگی را گرم کنید، میتوانید با گاز و یا با ماکروویو این کار را انجام دهید.

۳- سس پستو و خامه ی ترش را درون کاسه ای باهم مخلوط کنید.

۴- ماکارونی آب کش شده را با ۱/۴ باقی مانده از آب ماکارونی و کنگر فرنگی ها و اسفناج ها را باهم در درون کاسه ای بریزید و هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.

۵- درون ظرف مورد نظر را به وسیله ی اسپری روغن و یا با مقداری کره چرب میکنیم و سپس نصف مخلوط ماکارونی و اسفناج را در درون ظرف میریزیم، سپس مخلوط سس پستو و خامه را روی آن میریزیم و مقداری از پنیر را روی سس رنده میکنیم و دوباره نصف دیگر باقی مانده ی ماکارونی را میریزیم و روی آن نیز پنیر رنده میکنیم.

ظرف ماکارونی را بر روی یک صفحه ورق آلومینیومی در درون فر قرار میدهیم. ( این کار فقط برای تمیز ماندن فر است.)
۳۰ دقیقه طول میکشد تا ماکارونی در درون فر پخته شود و پنیر آن ذوب شود.

قبل از سرو غذا اجازه دهید کمی خنک شود. این میزان ماکارونی برای ۶ نفر در نظر گرفته شده است.

منبع : آشپزی خانواده سبز

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.