خانه / آموزش / آشپزی / طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی بدون فر

طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی بدون فر

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مرغ شکم پر شمالی,مرغ شکم پر مازندرانی

آموزش درست کردن مرغ شکم پر

حتما تا به حال مرغ شکم پر را امتحان کرده اید، مرغ شکم پر یکی دیگر از غذاهای مرسوم در مجالس و مهمانی ها می باشد که در ادامه با طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی ها آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی :

سبزی معطر ( گشنیز،جعفری،برگ سیر تازه ) ۴۰۰ گرم
 پیاز رنده شده متوسط۱ عدد
گردو پودر شده ۱۰۰ گرم
رب انار ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویهبه میزان لازم
زعفران دم شدهبه میزان لازم
مرغ ۱ عدد ( ۱/۵ کیلو گرم )
آلو۱۰ تا ۱۵ عدد
زرشک ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه مرغ شکم پر :
پیاز رنده شده را تفت می دهیم تا کمی طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه کرده کمی تفت می دهیم، آلو خرد شده و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه می کنیم، رب انار را اضافه می کنیم و بعد گردو را اضافه می کنیم، تمامی مواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و آن را می دوزیم، مرغ را درون روغن سرخ کرده و با چند عدد آلو و کمی آب می گذاریم بپزد.

 

منبع : shomalgardi.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *