خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / طرز تهیه موس بیسکویت و کارامل رژیمی

طرز تهیه موس بیسکویت و کارامل رژیمی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه موس بیسکوییت و کارامل,درست کردن موس بیسکوییت و کارامل

مواد لازم برای موس بیسکویت و کارامل رژیمی :

پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
 آب  ۱/۳ پیمانه
شیر عسلی یک قوطی
 بیسکویت وانیلی کامور
۱۲۰ گرم
خامه صبحانه دو عدد ۲۰۰ گرمی

 

طرز تهیه موس بیسکویت و کارامل رژیمی :

قوطی شیر عسلی را داخل قابلمه بزرگ پر از آب سه ساعت می جوشانیم و توجه داشته باشید آب قابلمه کم نشود چون قوطی نباید از آب بیرون بماند بعد اجازه بدهید تا قوطی به دمای محیط برسد در این حالت شیر عسلتان کاراملی می شود، ژلاتین را با آب سرد بن ماری کنید.

شیر عسل کارامل شده را در کاسه بریزید، سپس بیسکویت وانیلی کامور را پودر کرده و اضافه کنید، خامه را کمی هم بزنید تا یک دست شود و به شیر عسلی و بیسکویت اضافه کنید، بعد ژلاتین بن ماری شده از حرارت افتاده را اضافه کرده و هم بزنید.

در قالب دلخواه ریخته و سه ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. در آخر می توانید با پودر کاکائو و میوه آن را تزیین کنید.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *