تازه ها
خانه / آموزش / آشپزی / طرز تهیه پاستا با تن ماهی

طرز تهیه پاستا با تن ماهی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت آشپزباشی: استفاده از مارچوبه و منداب باعث میشه که این غذا نسبت به کنسرو تن ماهی، غذایی سبک تر و ترد تر باشه.

 

مواد لازم

  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • پاستا ۲۳۰ گرم
  • آب مرغ یک و سه چهارم پیمانه
  • موسیر ۴ عدد
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • مارچوبه ۴۵۰ گرم
  • منداب ۱۵۰ گرم
  • پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
  • رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
  • آبلیمو ۴ قاشق چای خوری
  • تن ماهی ۳۰۰ گرم
  • روغن زیتون به میزان لازم

 

پاستا با تن ماهی

آماده کردن مواد برای تهیه پاستا با تن ماهی:

۱.  از پاستا با شکل دلخواهتون استفاده کنید.

۲.  موسیر‌ها رو پوست گرفته و نازک برش بزنید.

۳. مارچوبه‌ها رو تمیز بشویید و به شکل قطعات ۴ سانتی‌متری برش بزنید.

۴.  از پنیر پارمزان رنده شده استفاده کنید.

۵.  روغن اضافی تن ماهی رو بگیرید.

 

طرز تهیه

۱. در قابلمه ای، کره رو با پاستا، آب مرغ، ۲ پیمانه آب و موسیر ترکیب کنید. به اون ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بجوشونید.

۲. حرارت رو روی متوسط به بالا تنظیم کنید و در حالی که مواد رو مدام هم می زنید برای ۵ دقیقه یا تا زمانی که پاستا زیر دندان بیاد، بپزید.

۳. مارچوبه‌ها رو اضافه کنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه بپزید. منداب، پنیر پارمزان رنده شده و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.

۴. تن ماهی و آبلیمو رو هم با سایر مواد ترکیب کنید. غذا رو فورا سرو کنید. برای سرو مقداری روغن زیتون، رنده پنیر پارمزان و فلفل سیاه روی پاستا بریزید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/576907/طرز-تهیه-پاستا-با-تن-ماهی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

هاست