خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی

طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب سایت روزیاتو: طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی را به شما آموزش داده ایم. برای تهیه این دسر خوشمزه در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  •     ۴ پیمانه خامه پرچرب
  •     ۱۶ عدد بیسکوئیت کرم دار شکلاتی
  •     ۲ قاشق چایخوری وانیل
  •     ۶ عدد زرده تخم مرغ
  •     ۱ پیمانه شکر

 

کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی

طرز تهیه:

۱- فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲- بیکسوئیت های کرم دار را باز کرده و لایه میانی آنها را درون کاسه ای جداگانه بریزید. خود بیسکوئیت ها را هم در کاسه ای دیگر قرار دهید.

 ۳-درون یک قابلمه متوسط، روی حرارت ملایم خامه پرچرب و مواد میانی بیسکوئیت ها را هم بزنید تا کاملا ذوب شوند.

۴-وانیل را به نها اضافه کرده و از روز حرات بردارید.

۵- در یک کاسه، زرده تخم مرغ و نصف پیمانه شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط خامه را به آن بیفزایید و هم بزنید.

۶-مخلوط به دست آمده را درون کاسه های سفالی که از قبل درون سینی فر چیده اید، بریزید.

۷-یک قاشق غذاخوری از پودر بیسکوئیت ها روی آنها بپاشید.

 ۸-سینی فر را پر از آب پر کرده و سپس درون فر قرار دهید تا کرم بروله به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.

 ۹-سپس روی آنها را پوشانده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

۱۰- پس از سفت شدن کرم بروله، ۲ قاشق چایخوری شکر روی آنها بپاشید و حرارت دهید تا شکر کاراملی و قهوه ای رنگ شود.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/447361/طرز-تهیه-کرم-بروله-و-بیسکوئیت-کرم-دار-شکلاتی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید : …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *