خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / طرز تهیه کلوچه فندقی

طرز تهیه کلوچه فندقی

koloche

مواد لازم برای ۴۸ عدد :

 کره نرم ۲۲۶گرم
 شکر یک و نیم پیمانه
 تخم مرغیک عدد
وانیلکمی
آرد۲پیمانه
جوش شیریننصف قاشق چای خوری
نمکیک چهارم قاشق چای خوری
فندق ریز خرد شدهنصف پیمانه

طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.
کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.
آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.

خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.

ارزش غذایی هر یک عدد :
کالری : ۸۰
چربی : ۵ گرم
کلسترول : ۱۵ میلی گرم
سدیم : ۶۰ میلی گرم
کربوهیدرات : ۸ گرم
پروتئین : یک گرم

منبع : khorasannews.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *