خانه / آموزش / آشپزی / طرز تهیه کوفته قالبی سیب و عدس و گردو

طرز تهیه کوفته قالبی سیب و عدس و گردو

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

طرز تهیه کوفته قالبی سیب و عدس و گردو, درست کردن کوفته قالبی سیب و عدس و گردو

طرز تهیه کوفته قالبی سیب و عدس و گردو غذای گیاهخواران

 

مواد لازم برای کوفته قالبی سیب و عدس و گردو :

 عدس نپخته یک پیمانه 
 گردوی خرد شده یک پیمانه 
 پودر دانه کتان ۳ قاشق غذاخوری 
آب  نصف پیمانه 
سیر له شده ۳ حبه
پیاز خردشده یک و نیم پیمانه
کرفس خردشده یک پیمانه
هویج رنده شده یک پیمانه
سیب پوست کنده و رنده شده یک سوم پیمانه
کشمش یک سوم پیمانه
 آرد جو نصف پیمانه
پودر سوخاری سه چهارم پیمانه
آویشن سه چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

لعاب سیب و بالزامیک:

کچاپ  یک چهارم پیمانه 
سرکه بالزامیک  دو قاشق غذاخوری 
* کره سیب  دو قاشق غذاخوری 

 

کره سیب (کره سیب شکل خیلی غلیظ پوره سیب است که با حرارت کم و مدت طولانی سیب را با آب می‌پزند تا قند موجود در آن کاراملیزه شده و کره سیب به رنگ قهوه ای درآید.)

 

طرز تهیه کوفته قالبی سیب و عدس و گردو :

دمای فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. عدس‌ها را بشویید و با نمک و سه پیمانه آب داخل قابلمه بریزید تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید، در آن را بردارید و ۴۰-۴۵ دقیقه بپزید. دائما هم بزنید و اگر نیاز بود آب اضافه کنید. هدف این است که عدس‌ها کاملا پخته و له شوند. سپس عدس را بکوبید.

 

گردو‌ها را حدود ۸-۱۰ دقیقه در فر با دمای ۳۲۵ درجه قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و دمای فر را به ۳۵۰ درجه فارنهایت افزایش دهید.

پودر کتان را با آب در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و کنار بگذارید.

 

یک قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر و پیاز را به مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهید. نمک بزنید. حالا کرفس خردشده و سیب و هویج رنده شده و عدس له شده را اضافه کنید. ۵ دقیقه یا بیشتر تفت بدهید. از روی حرارت بردارید.

 

در یک کاسه بزرگ همه مواد را با هم ترکیب کنید. نمک و فلفل آن را مزه کنید.

 

ظرف مخصوص فر را چرب کنید و روی آن کاغذ روغنی بیندازید. مخلوط را محکم در ظرف فشار دهید. مواد لعاب را ترکیب کنید و سپس نیمی از آن را روی کوفته پخش کنید. بقیه را نگه دارید تا با کوفته بخورید.

 

به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید. لبه ها باید قهوه ای روشن شوند. اجازه دهید کمی سرد شود و سپس برش داده و میل کنید.

 

غذاهای پاییزی برای گیاهخواران,کوفته قالبی سیب و عدس و گردو

کوفته قالبی رژیمی سیب و عدس و گردو

 

منبع : bartarinha.ir


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/apples2-lentils2-walnuts.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *