خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق

طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

نحوه پخت انواع کوکی, مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات سفید و فندق

نحوه پخت کوکی شکلات سفید و فندق، سرشار از ویتامین

 

این کوکی خوشمزه که با شکلات سفید و تکه های فندق تهیه می‌شود، دسری بسیار خوشمزه و مقوی و سرشار از ویتامین است.

 

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :

 جوی دوسر ۲۵۰ گرم 
 آرد ۲۰۰ گرم 
 جوش شیرین یک قاشق چایخوری 
 نمک به مقدار لازم 
کره ۲۵۰ گرم
شکر یک دوم پیمانه
شکر قهوه ای یک دوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شیر یک و یک دوم قاشق سوپخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
چیپس شکلات سفید یک و یک دوم پیمانه
فندق خرد شده ۲ پیمانه

 

طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :

جوی دوسر، آرد، جوش شیرین و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. کره و شکرها را در ظرفی جداگانه با همزن به خوبی بزنید. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و با هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم ترکیب کنید. چیپس شکلات سفید و فندق خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید.

 

گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) بپزید تا طلایی رنگ شوند. سپس سرو کنید.

 

نکته:

این نوع جوی دو سر ویژه قنادی است.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/pastry/chocolate2-cookies2-hazelnut1.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *