خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / طرز تهیه کوکی نوتلا

طرز تهیه کوکی نوتلا

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.

 

 

درست کردن کوکی نوتلا, نحوه درست کردن کوکی نوتلا

طرز تهیه کوکی نوتلا

 

مواد لازم برای تهیه کوکی نوتلا :

زرده تخم مرغ  ۱ عدد 
 وانیل نصف قاشق چایخوری 
 نوتلا یک سوم لیوان 
آرد   یک دوم لیوان سر خالی
نوتلا ۴ قاشق غذاخوری
فندق خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کوکی نوتلا :

همه ی مواد را به غیر از فندق و ۴ قاشق غذاخوری نوتلا را داخل غذا ساز،  بریزید خمیر بدست آمده را گلوله کنید و وسط آن را گود کنید و نوتلا و فندق بریزید و داخل سینی فر کاغذ بیاندازید و کوکی ها را روی کاغذ بچینید و به مدت هشت تا ده دقیقه داخل فر ۱۸۰ بپزید.

 

نکته برای کوکی نوتلا :

میزان آرد را به یک سوم پیمانه به اضافه ی یک قاشق غذاخوری تقلیل دادم که آن یک قاشق برای وقتی که ببینیم خمیر خیلی شل است و گرنه ممکن است لازم نباشد، درجه حرارت را به ۱۶۰ تقلیل دادم چون بافت نرمتری در انتها بدست بیاید و در آخر، همراه وانیل به اندازه ی یک قاشق چایخوری عصاره کارامل هم استفاده کردم که طعم بهتری بدست بیاد. نوش جان

 

گردآوری: بخش شیرینی پزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.