تازه ها
خانه / آموزش / آشپزی / طرز تهیه کَسرول سیب زمینی و پنیر

طرز تهیه کَسرول سیب زمینی و پنیر

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت روزیاتو: کَسرول به غذایی گفته می شود که در ظرف های عمیق شیشه ای یا سرامیکی تهیه می شود و عموما هم ترکیبی از چندین مواد خوراکی با هم است.

 

مواد لازم:

  •     ۶ عدد سیب زمینی
  •     روغن زیتون
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۱۰ ورقه بیکن پخته و خرد شده
  •     ۳ پیمانه خامه ترش
  •     ۴ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     موسیر

 

کسرول سیب زمینی و پنیر

طرز تهیه:

۱-فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲-روی سیب زمینی ها روغن زیتون بمالید و سپس همه اطراف آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

 

۳- سپس آنها را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.

۴-سیب زمینی ها را از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن، آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

 

۵- دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید.

۶-نیمی از سیب زمینی های خرد شده را کف ظرف مستطیلی که با روغن چرب شده بریزید. نیمی از بیکن ها را روی آنها بریزید. خامه ترش و سپس پنیر را اضافه کنید. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.

۷-ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.

 

۸-در آخر، کَسرول با پیازچه خرد شده تزئین و سرو نمائید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/443535/طرز-تهیه-کَسرول-سیب-زمینی-و-پنیر

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع