تازه ها
خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا / طرز تهیه کیک شاتوت و جو برای رژیمی ها

طرز تهیه کیک شاتوت و جو برای رژیمی ها

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه دسر رژیمی و خوشمزه شاتوت

طرز تهیه کیک شاتوت و جو برای رژیمی ها

کیک رژیمی شاتوت

طرز تهیه دسر رژیمی و خوشمزه شاتوت

مواد لازم :

آرد : ۲۳۰ گرم

وانیل : ۱ قاشق چای خوری

پودر دارچین : ۱ قاشق چای خوری

جوی دو سر : ۲۰۰ گرم

کره : ۱۷۰ گرم

نمک : نصف قاشق چای خوری

 

مواد لازم برای داخل کیک :

مارمالاد شاتوت : ۴۴۰ گرم

آرد ذرت : ۴۵ گرم

آب لیمو : ۲ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود . قالب را چرب کنید و درون آن کاغذ روغنی بیندازید . در ظرفی جوی دوسر ، آرد ، دارچین ، کره و نمک را مخلوط کنید . مواد را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و با سرعت پایین روشن کنید . بعد از یک دقیقه سرعت مخلوط کن را بالا ببرید و برای دو دقیقه مواد را مخلوط کنید .

دو سوم مخلوط آماده شده را در قالب بریزید و کف ظرف پخش کنید و در یخچال بگذارید تا خوب سفت شود . در این فاصله در ظرفی مارمالاد شاتوت ، آب لیمو و آرد ذرت را مخلوط کنید تا خوب یک دست شود .

مخلوط مارمالاد شاتوت را در قالب بریزید و دوباره مخلوط جو را اضافه کنید و خوب پخش کنید . قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کیک آماده شود .

بعد از آن اجازه دهید کیک خنک شود  و سرو کنید .


منبع:
http://www.bistsotoon.com/p/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%AA-%D9%88-%D8%AC%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D9%87%D8%A7-1

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع