طرز تهیه کیک ماست

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

پخت کیک ماست,درست کردن کیک ماست

مواد لازم :

روغن یا کره آب‌ شده یک لیوان
 شکر  ۱.۵ لیوان
 تخم‌مرغ ۴ عدد
 آرد  ۲.۵ لیوان
 بکینگ پودر  یک قاشق غذاخوری
 ماست  ۱.۵ لیوان
 رنده پوست پرتقال یک قاشق مرباخوری 


طرز تهیه :
ابتدا آرد را دو بار الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط کنید.
تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و سفیده را جدا آن‌ قدر بزنید که کاملا به صورت پف‌کرده در بیاید و با برگشتن ظرف، از آن نریزد.

زرده‌ها را با شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفیدرنگ شود.
ماست، روغن و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
آرد را کم‌کم با آن مخلوط کنید.

در آخرین مرحله، سفیده زده شده تخم‌مرغ‌ها را هم بیفزایید و به آرامی مواد را زیر و رو کنید. دقت کنید در این مرحله مواد کیک را خیلی به‌ هم نزنید تا کیک پوک و سبکی داشته باشید.
فر را از قبل گرم کنید.

مواد را در قالب بریزید و در دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
بعد از پخت کامل بلافاصله کیک را از فر بیرون نیاورید تا پف کیک نخوابد.

منبع : چهاردیواری جام جم

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *