خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز

طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

کیک گردویی با اسانس موز, پخت کیک گردویی

مناسب برای : جشن تولد
آماده سازی : ۴۵ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای ۵ نفر :

 تخم مرغ۴ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
 اسانس موز ۱ قاشق غذا خوری
 شکر۱/۲ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
گردو خرد شده ۱ پیمانه
 کره یا روغن مایع۳/۴ پیمانه
آرد الک شده ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
کره با شکر را مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید سپس وانیل و اسانس موز را بزنید بعد آرد سه بار الک شده همراه با پکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید سپس در این مرحله شیر را هم آرام اضافه کنید.

تا مخلوط مایعی و روانی بدست بیاید می توانید ۳/۴ گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب که از قبل چرب کردید بریزید . فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم کرده و قالب را در فر قرار میدهیم به مدت ۲۵ دقیقه قبل از اینکه کیک کاملا روی آن بسته شود بقیه گردو را روی مواد می ریزیم تا روی کیک بماند ۵  دقیقه دیگر بماند کافی است .

 

منبع : beryooni.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *