تازه ها
خانه / آموزش / آشپزی / عطر خوش زعفران در سیب زمینی

عطر خوش زعفران در سیب زمینی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت آوای سلامتی: پودر زعفران از پرچم گل زعفران به دست می آید و اصل آن یونانی است. این گیاه خوش عطر و طعم, بسیار گران است ولی فقط مقدار بسیار کمی از آن برای غذاها کافی است.

مواد لازم:

  • زعفران نساییده : ۱ قاشق چای خوری
  • آب جوش : ۶ قاشق غذاخوری
  •  سیب زمینی , با پوست درشت خرد شده : ۶۷۵ گرم
  •  پیاز قرمز , به ۸ برش تقسیم شده : ۱ عدد
  •  سیر , له شده : ۲ حبه
  •  سرکه سفید : ۱ قاشق غذاخوری
  •  روغن زیتون : ۲ قاششق غذاخوری
  •  دانه خردل : ۱ قاشق غذاخوری
  •  عصاره سبزیجات : ۵ قاشق غذاخوری
  •  رزماری خرد شده : ۲ قاشق چای خوری
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

سیب زمینی زعفرانی

طرز تهیه:

۱. زعفران را در یک کاسه کوچک ریخته و روی آن آب جوش بریزید . حدود ۱۰ دقیقه آن را با درب بسته در جایی گرم , کنار بگذارید تا خوب خیس بخورد .

۲. سیب زمینی ها را داخل یک سینی فلزی لبه دار بریزید و پیاز و سیر له شده را به آن ها اضافه نمایید .

۳. سرکه , روغن , خردل , عصاره سبزیجات , رزماری و آب زعفران را به سیب زمینی ها اضافه نمایید و نمک و فلفل بزنید .

۴. روی دیس را با فویل بپوشانید و درون فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ در فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه بپزید .

۵. فویل را از روی ظرف بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا روی مواد طلایی و برشته و مغز پخت شود , غذا را داغ سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

می توانید به جای زعفران از زردچوبه برای رنگی نمودن غذا استفاده نمایید, ولی تا حد امکان جایگزینی برای زعفران در نظر نگیرید, زیرا زعفران طعم بی نظیری به غذای شما می دهد.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.