تازه ها
خانه / آموزش / آشپزی / غذای ترش دوست دارید؟ ترشه سماق گیلانی بخورید

غذای ترش دوست دارید؟ ترشه سماق گیلانی بخورید

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله آشپزی مثبت: خورش سماق، سماق قاتوق یا خورش ترشه سماق یکی از معروف ترین غذاهای شمالی است که در گیلان طرفداران زیادی دارد. خورشی ترش و خوشمزه که اگر اهل خوردن غذاهای ترش باشید، بدون شک می تواند گزینه خوبی برای برنامه غذایی شما به حساب بیاید.

 

  • ۳ عدد سینه مرغ
  • ۵۰۰ گرم سبزی خورش
  • ۲ عدد پیاز
  • ۳ /۱ پیمانه  لوبیا قرمز
  • ۲ /۱ پیمانه آبغوره
  • ۵ ق س سماق
  • ۳ /۱ پیمانه غوره
  • ۵ حبه سیر
  • روغن و نمک  به مقدار لازم

 

ترش سماق با کته قالبی

 

۱.  سیرها و پیازها را پوست کنده، بشویید، ریز خرد کنید و درروغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس  مرغ خرد شده ، ۳ قاشق سماق و نمک  را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کند. پس از تغییر رنگ مرغ‌ها می‌توانید لوبیاها را همراه ۴ پیمانه  آب اضافه کنید و در حالی که حرارت را زیاد کرده‌اید بگذارید تا خورش شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲ ساعت بگذارید مواد بپزد.

 
۲.  سبزی‌ها را بعد از شستن و خشک کردن ریز خرد کرده، در روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. حالا یک قاشق سماق را به سبزی‌های سرخ شده اضافه و خوب مخلوط کنید. بعد آن را از روی حرارت بردارید.

۳.  پس از گذشت ۲ ساعت و درست زمانی که لوبیاها نرم شد می‌توانید سبزی‌های تفت داده شده را با آبغوره و غوره‌ها و یک قاشق باقیمانده سماق به آن اضافه کنید. حالا تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد – به روغن بیفتد – سپس با برنج سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/432728/غذای-ترش-دوست-دارید-ترشه-سماق-گیلانی-بخورید

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع