تازه ها
خانه / آموزش / آشپزی / غذای پیکنیکی: تارت فلفل کبابی

غذای پیکنیکی: تارت فلفل کبابی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت آوای سلامتی: سبزیجات کبابی به این نوع تارت فلفل اصالت خاصی می بخشند . آن را داغ سرو نمایید و برای سرو در فضای باز آن را سرد نمایید .

مواد لازم جهت تهیه خمیر :

  •  آرد معمولی : ۱۷۵ گرم
  •  نمک : مقدار کمی
  •  کره یا مارگارین : ۷۵ گرم
  •  زیتون سبز بدون هسته ریز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
  •  آب سرد : ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تهیه مایه ی میانی تارت :

  • فلفل دلمه ای قرمز : ۱ عدد
  •  فلفل دلمه ای سبز : ۱ عدد
  •  سیر , له شده : ۲ حبه
  •  روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر مازارلا , رنده شده : ۱۰۰ گرم
  •  تخم مرغ : ۲ عدد
  •  ریحان بازل , خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
  •  نمک : مقداری
  • فلفل : مقداری

تارت فلفل کبابی

طرز تهیه تارت فلفل کبابی :

۱. جهت تهیه خمیر این تارت باید ابتدا آرد و نمک را در یک کاسه الک نمایید . سپس کره یا مارگارین را با آن ورز دهید و به شکل خرده های نان دربیاید . زیتون ها و آب سرد را اضافه نمایید و مواد را با هم مخلوط نموده تا به خمیری نرم تبدیل شود .

۲.
خمیر حاصل را بر روی سطحی آرد پاشیده شده , پهن نمایید و آن را در یک قالب کف پیچ دار نانوایی به قطر ۲۰ سانتیمتر قرار می دهیم و با چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد نمایید و بگذارید در یخچال سرد شود .

۳. در همین فاصله , تمام فلفل ها را از طول نصف نمایید . دانه های آن ها بگیرید و روی سینی فر طوری که پوستشان رو به بالا باشد , قرار دهید . سیر و روغن را با هم مخلوط نمایید و با قلم موی مخصوص آشپزخانه روی فلفل ها بمالید . آن ها را در فری که از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گزم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پوست آن ها بسوزد و سیاه شود . بگذارید فلفل ها کمی خنک شوند . سپس آن ها را پوست بکنید و باریک خلال نمایید . فلفل ها را روی خمیر قرار دهید و یک لایه پنیر مازارلا روی آن ها بریزید .

۴
. تخم مرغ ها و شیر را با هم زده و ریحان را اضافه نمایید . نمک و فلفل را افزوده و همه را روی مواد داخل تارت بریزید . قالب تارت را روی سینی فر بگذارید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خودش را بگیرد . می توانید سرد یا گرم آن را سرو نمایید .


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/370434/غذای-پیکنیکی-تارت-فلفل-کبابی


بازدید: ۳

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

هاست

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.