خانه / علمی ، سلامت و پزشکی / طبع و مزاج / لیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج

لیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج

list-of-hot-and-cold-dishes-bowel-movements

بدن هر کسی با دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان می‌دهد. مثلا شنیده‌اید که می‌گویند فلان کس با خوردن یک خیار سردی‌اش می‌کند و دیگری با مصرف یک مویز گرمی‌اش می‌کند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم بیماری بروز می‌کند.ما در این بخش آسمونی لیستی از غذاهای سردمزاج و گرم مزاج را برای شما قرار داده ایم.

 

۱- قورمه سبزی : گرم

۲- قیمه : گرم

۳- فسنجان : گرم

۴- بادمجان : گرم

۵- کدو : سرد

۶- آلو اسفناج : سرد

۷- کرفس : گرم

۸- بامیه : سرد

۹- ریواس : سرد

۱۰- مرغ ترش : سرد

۱۱- کته : معتدل روبه سرد

۱۲- پلو : معندل روبه سرد

۱۳- سبزی پلو : گرم

۱۴- باقلا پلو : سرد

۱۵- زرشک پلو : سرد

۱۶- آلبالو پلو : سرد

۱۷- لوبیا پلو : سرد

۱۸- کلم پلو : سرد

۱۹- رشته پلو : سرد

۲۰- دم پختک : گرم

۲۱- نخود اب :گرم

۲۲- عدس پلو : سرد

۲۳- مرصع پلو : گرم

۲۴- شیرین پلو : گرم

۲۵- ماش پلو : سرد

۲۶- استانبولی :سرد

۲۷- ته چین :معتدل

۲۸- کوفته تبریزی : معتدل

۲۹- کوفته ریزه : گرم

۳۰- کوفته برنجی : سرد

۳۱- تاس کباب : گرم

۳۲- کوکو سبزی : گرم

۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد

۳۴- کتلت : سرد

۳۵- شامی :گرم

۳۶- آش رشته : معتدل

۳۷- آش ساده : سرد

۳۸- آش دوغ : سرد

۳۹- آش شعله قلم کار : گرم

۴۰- اشکنه : گرم

۴۱- کله جوش :معتدل به گرم

۴۲- آبگوشت : گرم

۴۳- سوپ جو :سرد

۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد

۴۵- شیر برنج : سرد

۴۶- فرنی : معتدل

۴۷- شله زرد : معتدل

۴۸- آش شلغم : معتدال

۴۹- سوپ شیر : سرد

۵۰- نرگسی : معتدل

۵۱- عدسی :سرد

۵۲- آش اوماج :سرد

۵۳- سمنو : گرم

۵۴- کاچی : گرم

۵۵- کباب کوبیده : گرم

۵۶- کباب ترکی : سرد

۵۷- ژامبون گوشت : سرد

۵۸- رامبون مرغ : سرد

۵۹- سوسیس کالباس : سرد

۶۰- جوجه کباب : سرد

۶۱- کباب برگ : گرم

۶۲- بریانی : گرم

۶۳- همبر گر : سرد

۶۴- فلافل ذرت : سرد

۶۵- فلافل نخود : گرم

۶۶- چیپس : سرد

۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد

۶۸- حلیم گندم : گرم

۶۹- حلیم بادنجان : سرد

۷۰- میرزا قاسمی : سرد

۷۱- الویه : سرد

۷۲- ماکارونی : سرد

۷۳- لازانیا : سرد

۷۴- املت با گوجه : سرد

۷۵- دلمه برگ مو : معتدل

۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد

۷۷- دلمه بادنجان : گرم

۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد

۷۹- خوراک لوبیا قرمز : سرد

۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد

۸۱- بورانی : سرد 

۸۲- جغوربغور : معتدل

۸۳- بافلا قاتق : سرد

۸۴- حلوا : گرم

۸۵- خرمالو : گرما

۸۶- لبو : گرم

۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم

۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد

۹۰- فالوده : سرد

۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد

۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد

۹۳- نوشابه های گازدار : سرد

۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد

۹۵- سوهان : گرم

۹۶- ارده باشیره انگور : گرم

۹۷- ارده با عسل : گرم

۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم

۹۹- فسنجان بادام : گرم

۱۰۰- خورش به : گرم

۱۰۱- قلیه ماهی : گرم

۱۰۲- خوراک قارچ : سرد

۱۰۳- رنگیینک : گرم

۱۰۴- زیره پلو : معتدل

۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد

۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک

۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک

۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم

۱۰۹- ژله : سرد

۱۱۰- نسکافه : سرد

۱۱۱- پشمک : معتل روبه گرم

۱۱۲- باقلوا : گرم

۱۱۳- گز : گرم

۱۱۴- قطاب : گرم

۱۱۵- نان شیرمال : معتدل

– پورتال آسمونی Asemooni.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید.

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

مزاج شناسی صفراء؛ مشخصات صفراوی ها و درمان‌‌

صفراء : در لغت به معنای زردی است و در اصطلاح ترشحات زردرنگ کبد را …