خانه / آموزش / آشپزی / ماهیچه روغن جوش؛ مجلسی و آبرومندانه

ماهیچه روغن جوش؛ مجلسی و آبرومندانه

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله سرآشپز: اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مجلسی برای میهمانی ها هستید، ماهیچه روغن جوش را با باقالی پلو سرو کنید و از میهمان ها پذیرایی کنید.

مواد مورد نیاز

  • ماهیچه گوسفند: ۱ عدد
    پیاز: ۲ عدد
    زنجبیل تازه (رنده شده): ۱ قاشق چای خوری
    سیر (له شده): ۲ حبه
    فلفل سیاه: ۱ دوم قاشق چای خوری
    نمک: ۱ قاشق چای خوری
    روغن مایع: ۱ لیتر

ماهیچه روغن جوش؛ مجلسی و آبرومندانه

روش پخت:

۱. ماهیچه را تمیز کرده و کاملا بشویید، بعد آن را درون قابلمه ای قرار دهید.

۲. روغن و ۱ پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و (حدو د ۳۰ دقیقه) بگذارید تا روغن به جوش آید و کف کند. بعد کف روی ماهیچه را جمع کنید.

۳. زنجبیل، سیر، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کرده و بگذارید تا ماهیچه بپزد.

۴. ۳۰ دقیقه آخر پخت، پیاز را چهار قاچ کرده و به ماهیچه اضافه کنید تا بپزد.

۵. ماهیچه پخته شده را همراه با چلو یا باقالی پلو سرو کرده و به دلخواه تزیین کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/714002/ماهیچه-روغن-جوش-مجلسی-و-آبرومندانه

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *