تازه ها
خانه / آموزش / آشپزی / ماکارونی رژیمی

ماکارونی رژیمی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

ماکارونی رژیمی

اسپاگتی با سبزیجات – اسپاگتی رژیمی – غذای رژیمی . امیدواریم که خوشتون بیاد.

 

 

مواد لازم برای ۳ نفر:

 

اسپاگتی

۴۰۰ گرم

هویج پخته شده

۲ عدد متوسط

نخود سبز پخته شده

۱ استکان سرخالی

لوبیا سبز پخته شده

۲۰۰ گرم

قارچ

۶ عدد

پیاز

۱ عدد بزرگ

سیر

۲ حبه یا پودر سیر ۱ قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی

۳ قاشق غذا خوری سرخالی

نمک و فلفل قرمز

به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

 

ابتدا پیاز و هویج(میتوانید هویجها را بشکل حلقه حلقه هم خرد کنید)را بشکل خلالی خرد میکنیم و بعد از آن هر کدام از لوبیاها را با چاقو به ۳ قسمت مساوی خرد میکنیم و بعد از آن هر کدام از قارچها را ۳ قسمت کرده.

پیاز را داخل قابلمه یا تابه مورد نظر ریخته و با کمی روغن،خیلی کم تفت میدهیم و بعد از آن سیر را ریز خرد میکنیم و کمی تفت میدهیم و بعد از آن همه مواد را داخل ظرفمان ریخته و کمی تفت میدهیم و در آخر یک استکان آب داخل موادمان میریزیم و میگذاریم ۱۰ دقیقه بپزد.قابلمه مناسبی را آب می کنیم و می گذاریم تا آب بجوشد.

یکی دو قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نصف قاشق نمک در آب جوشان می ریزیم و اسپاگتی ها را داخل قابلمه ریخته (میتوانید از وسط نصفشان کنید یا درسته بریزید خود من همیشه درسته میریزم)و می گذاریم اسپاگتی ها کاملا نرم شود ولی له نشود.آنها را در صافی می ریزیم و کمی آب ولرم روی آنها میریزیم و میگذاریم تا آب آن گرفته شود و بعد از اینکه آب آن رفت در پرف مودرن نظر ریخته و موادمان را روی آن میریزیم و نوش جان میکنیم.

 

ممکنه سوال خیلی از شما عزیزان باشه که چرا اسپاگتی را دم نمیکنم؟

خود من هیچ وقت دم نمی کنیم چون به نظر من خاصیت اون از بین میره و به قول پرگل عزیز نشاسته آن کمتر جذب بدن میشود و در نتیجه باعث میشه که انسان کمتر چاق بشه.ولی شما اگر دوست دارید  میتوانید آن را دم کنید.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

هاست

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.