معجون زنجبیل هویج

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

برترین ها:  زنجبیل، یکی از بهترین درمان‌های طبیعی برای حل مشکل سوءهاضمه، مشکلات گوارشی و حتی دفع سموم هنگام مصرف ناآگاهانه خوراک‌های فاسد یا مسموم است. ترکیب زنجبیل معطر با هویج شیرین و خوش‌رنگ که در تمام فصول در دسترس است و آناناس لذیذ و دوست‌داشتنی،‌ نوشیدنی مفید و گوارایی را برای روزهای گرم و طولانی تابستان به شما هدیه می‌دهد.

مواد لازم

  •  برای ۲ لیوان نوشیدنی (۵۰۰ میلی‌لیتر):
  •   آناناس متوسط: یک عدد
  •   زنجبیل: ۲۵ گرم
  •   هویج متوسط: ۴ عدد
  •   یخ: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- آناناس را پوست کنده و خرد کنید. زنجبیل را نیز پوست بکنید. هویج را پوست بگیرید و سر و ته آن را زده و بشویید.

۲- به وسیله آبمیوه‌گیری به ترتیب هویج، زنجبیل و آناناس را آب بگیرید. آبمیوه را هم بزنید تا مخلوط شود، سپس در لیوان یخ ریخته و آبمیوه را درون آن بریزید.

نکته تکمیلی

۱- برای تشخیص آناناس رسیده، یکی، دو برگ از سر آن را با دست بکنید. اگر برگ آناناس به آسانی جدا شد یعنی میوه رسیده، در غیر این صورت سفت و ترش است.

۲- مغز میان آناناس را جدا کرده و دور بریزید.

۳- هنگام خرید هویج، هرگز هویج‌های بزرگ را انتخاب نکنید، زیرا آنها مقدار بیشتری کود شیمیایی جذب کرده‌اند و برای سلامت مضر هستند.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/26919/معجون-زنجبیل-هویج

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *