تازه ها
خانه / آموزش / آشپزی / نان با زیتون، گوجه و رزماری

نان با زیتون، گوجه و رزماری

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت آشپزباشی: نان با زیتون، گوجه و رزماری از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم

 

 مواد لازم:

  •      آرد  ۵۰۰ گرم
  •     آرد سمولینا ۱ قاشق غذاخوری
  •     خمیرمایه ۱۴ گرم
  •     روغن زیتون ۵۰ میلی لیتر
  •     زیتون سیاه ۱۰۰ گرم
  •     گوجه خشک شده ۱۵۰ گرم
  •     رزماری ۳ شاخه
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم

 

نان با زیتون، گوجه و رزماری

 طرز تهیه:

۱. آرد را با آرد سمولینا، خمیر مایه و قدری نمک ترکیب کنید.روغن زیتون را با ۳۲۰ میلی لیتر آب گرم مخلوط کنید. میان آرد را با دست گود کنید و مواد مایع را به تدریج به آن اضافه کنید و با چنگال با هم ترکیب کنید.

۲. خمیر را گرد کنید، روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه ورز دهید ، تا کشدار شود. دیواره های کاسه ای را آردپاشی کنید، خمیر را در آن گذاشته و برای ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود.

۳. از قبل فر را با حرات ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر ور آمده را در سینی (۲۸ در ۲۰ سانتی متری) چرب شده قرار دهید و بر روی آن کمی نمک بپاشید. انگشتانتان را چرب کنید و خمیر را در قالب باز کنید.

۴. گوجه خشک و زیتون ها را در خمیر فرو کنید به حالتی که بخشی از آن ها بیرون از خمیر باشد. بر روی آن ها کمی نمک و فلفل بپاشید و برگ های رزماری را روی سطح خمیر بریزید.

۵. بر روی خمیر کمی روغن زیتون بپاشید و آن را برای حدود ۳۰ دقیقه، تا نان طلایی و مغز پخت شود، در فر داغ قرار دهید. نان را از سینی خارج کنید، آن را برش دهید و میل کنید.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی نان با زیتون، گوجه و رزماری :

۱- از یک قاشق غذاخوری سر پر آرد سمولینا استفاده کنید.

۲- به روغن زیتون اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.

۳- هسته های زیتون ها را جدا کنید و یا از ۷۵ گرم زیتون بدون هسته استفاده کنید. زیتون را ورقه ورقه کنید.

۴- برگ های رزماری را از شاخه جدا کنید.

۵ خمیر باید بین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه استراحت کند.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/364790/نان-با-زیتون-گوجه-و-رزماری

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

هاست

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.