تازه ها
خانه / آموزش / آشپزی / نان با زیتون، گوجه و رزماری

نان با زیتون، گوجه و رزماری

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت آشپزباشی: نان با زیتون، گوجه و رزماری از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم

 

 مواد لازم:

  •      آرد  ۵۰۰ گرم
  •     آرد سمولینا ۱ قاشق غذاخوری
  •     خمیرمایه ۱۴ گرم
  •     روغن زیتون ۵۰ میلی لیتر
  •     زیتون سیاه ۱۰۰ گرم
  •     گوجه خشک شده ۱۵۰ گرم
  •     رزماری ۳ شاخه
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم

 

نان با زیتون، گوجه و رزماری

 طرز تهیه:

۱. آرد را با آرد سمولینا، خمیر مایه و قدری نمک ترکیب کنید.روغن زیتون را با ۳۲۰ میلی لیتر آب گرم مخلوط کنید. میان آرد را با دست گود کنید و مواد مایع را به تدریج به آن اضافه کنید و با چنگال با هم ترکیب کنید.

۲. خمیر را گرد کنید، روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه ورز دهید ، تا کشدار شود. دیواره های کاسه ای را آردپاشی کنید، خمیر را در آن گذاشته و برای ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود.

۳. از قبل فر را با حرات ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر ور آمده را در سینی (۲۸ در ۲۰ سانتی متری) چرب شده قرار دهید و بر روی آن کمی نمک بپاشید. انگشتانتان را چرب کنید و خمیر را در قالب باز کنید.

۴. گوجه خشک و زیتون ها را در خمیر فرو کنید به حالتی که بخشی از آن ها بیرون از خمیر باشد. بر روی آن ها کمی نمک و فلفل بپاشید و برگ های رزماری را روی سطح خمیر بریزید.

۵. بر روی خمیر کمی روغن زیتون بپاشید و آن را برای حدود ۳۰ دقیقه، تا نان طلایی و مغز پخت شود، در فر داغ قرار دهید. نان را از سینی خارج کنید، آن را برش دهید و میل کنید.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی نان با زیتون، گوجه و رزماری :

۱- از یک قاشق غذاخوری سر پر آرد سمولینا استفاده کنید.

۲- به روغن زیتون اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.

۳- هسته های زیتون ها را جدا کنید و یا از ۷۵ گرم زیتون بدون هسته استفاده کنید. زیتون را ورقه ورقه کنید.

۴- برگ های رزماری را از شاخه جدا کنید.

۵ خمیر باید بین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه استراحت کند.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/364790/نان-با-زیتون-گوجه-و-رزماری

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع