خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / نکات اولیه برای تهیه کیک

نکات اولیه برای تهیه کیک

نکات اولیه برای تهیه کیک,نکته های لازم برای تهیه کیک

نکات اولیه برای تهیه کیک

  • حرارت گازها با هم فرق می کند. مدت پخت را پس از چند بار درست کردن به دست می آوریم.
  • هنگامی که کیک را در فر قرار می دهیم ۲۰ دقیقه اول نباید به گاز و فر دست زد زیرا پف کیک می خوابد.
  • قالب کیکها باید حتماً چرب و آرد پاشیده شود و یا کاغذ روغنی بیندازیم.
  • ریختن تک قاشق چایخوری جوش شیرین در شیر یا ماست سبب تخمیر و پف کردن آنها می شود و کمک به ور آمدن کیک می کند.
  • برای اندازه گیری تمام مواد را با یک پیمانه اندازه بزنید که مواد کم یا زیاد نشود و کیک شما خراب نشود.
  • مواد لازم کیک را یک ساعت زودتر از یخچال بیرون می آوریم تا در هوای آشپزخانه به دمای معمولی برسد.
  • تخم مرغها، شکر و کره را باید با درجه متوسط همزن بهم زد زیرا اگر با درجه تند بهم بزنیم ، کیک بعد از پختن سفت و خشک می شود.
  • مواد باید دو سوم قالب کیک را پر کند تا هنگام پختن سر نرود و داخل گاز نریزد.
  • در موقع ریختن میوه جات در کیک همه را در آرد می غلطانیم سپس داخل کیک می ریزیم که میوه در ته کیک قرار نگیرد.
  • در صورت نبودن شکر قهوه ای ، از سفید یا زرد می توان استفاده کرد.
  • کیکها را پس از ۲۰ دقیقه که از فر بیرون می آوریم از قالب جدا می کنیم.
  • تخم مرغها، کره و آرد را باید یک ساعت قبل آماده کرد تا به دمای آشپزخانه برسد.
  • مواد کیک و شیرینی را باید زودتر در محیط آشپزخانه قرار دهیم.

 

وزن پیمانه ها

بادام / یک پیمانه / ۱۲۵ گرم

شکر قهوه ای / یک پیمانه /۱۵۰ گرم

کره/ یک پیمانه /۲۵۰ گرم

هویج رنده شده /یک پیمانه / ۲۴۰ گرم

شکلات آب شده /یک پیمانه /۱۵۰ گرم

پورد شکر /یک پیمانه / ۲۲۰ گرم

پودر کاکائو/یک پیمانه / ۱۰۰ گرم

آرد ذرت/یک پیمانه /۱۵۰ گرم

پودر نارگیل/یک پیمانه /۹۰ گرم

کشمش خشک /یک پیمانه /۱۵۰ گرم

ورقه بادامها/یک پیمانه /۸۰ گرم

آرد کیک/یک پیمانه /۱۵۰ گرم

گیلاس درسته یخ کرده/یک پیمانه /۲۱۰ گرم

فندق/یک پیمانه /۱۱۰ گرم

شکر آیسینگ/یک پیمانه /۱۶۰ گرم

مربا/یک پیمانه /۳۶۰ گرم

مارمالاد/یک پیمانه /۳۵۰ گرم

مخلوط پوست مرکبات/یک پیمانه /۱۷۰ گرم

آجیل(مغز) /یک پیمانه /۳۳۰ گرم

کشمش/یک پیمانه /۱۷۰ گرم

کشمش قرمز بی دانه/یک پیمانه /۱۶۰ گرم

عدس قرمز/یک پیمانه /۱۹۰ گرم

پودرشکر/یک پیمانه /۱۶۰ گرم

پودر قند/یک پیمانه /۲۲۰ گرم

ماست/یک پیمانه /۲۰۰ گرم

نخود/یک پیمانه /۲۰۰ گرم

تخم مرغ بزرگ / یک عدد/ ۶۰ گرم

تخم مرغ متوسط/ یک عدد/ ۵۰ تا۵۵ گرم

برای اندازه گیری موادی مانند عسل آول آب سرد یا آب داغ داخل پیمانه می گردانیم سپس عسل و مربا را پیمانه می کنیم.

برای گلوکز هم ظرف را با آب گرم یا سرد می شوییم سپس پیمانه می کنیم برای مواد خشک مثل انواع آردها و پودر قند و شکر حتماً با چاقو پیمانه یا قاشقها صاف می کنیم.

 

 

اوزان(وزن ها)

یک تن = ۱۰۰۰ (هزار) کیلوگرم

یک من= ۳ کیلو گرم

یک کیلوگرم=۱۰۰۰ گرم =۵/۱۳ سیر

هر مثقال =۵ گرم

هر سیر =۱۶ مثقال

یک گالن= چهار لیتر

یک لیتر= ۱۰ دسی لیتر یا هزار سانتیمتر مکعب یا ۱۰۰۰cc

یک دسی لیتر = ۱۰۰ سانتی متر مکعب

هر پوند = ۴۵۶ گرم= ۱۶ اُنس

هر اُنس=۳/۲۸ گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.