خانه / آموزش / بستنی ، دسر / نکات مهم برای تهیه بستنی

نکات مهم برای تهیه بستنی

bastani

۱- بستنی هم با ثعلب و هم بدون ثعلب تهیه می شود.

۲- با انواع آب میوه صاف شده می توان بستنی، کوکتل و نوشابه درست کرد.

۳- برای بستنی، ۲ لیوان آبمیوه و ۲ قاشق سوپخوری شکر استفاده می کنیم. در آبمیوه های ترش بین ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری شکر می ریزیم. منظور از کوکتل نوشیدنی است که از ترکیب چند ماده درست می شود.

۴- اگر میزان شکر و ثعلب بیشتر از حد معمول باشد بستنی خود را نمی بندد.

۵- بستنی را که در فریزر قرار می دهیم اولاً باید در ظرف پلاستکی یا روی باشد. ثانیاً باید بسته شود نه اینکه یخ بزند. سپس آن را هم می زنیم و در فریزر و یخچال می گذاریم و پس از بسته شدن دوباره بیرون می آوریم و هم می زنیم این کار سه بار تکرار می شود.

۶- در تمام بستنی ها می توانیم خامه بریزیم بسیار خوشمزه تر می شود.

۷- بسنی ها را می توان با انواع خشکبار آجیلی و میوه جات تهیه کرد.

۸- با تمام آبمیوه ها می توان بستنی یخی یا آلاسکا درست کرد، می توان آن را دو رنگ یا یک رنگ تهیه کرد. ۹- خامه را در یک ظرف صاف لبه کوتاه داخل فریزر می گذاریم ، یخ که زد تکه تکه کرده و در بستنی می ریزیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.