خانه / آموزش / دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی / پنکیک نارگیل با برش های انبه

پنکیک نارگیل با برش های انبه

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب‌سایت آشپزباشی: پن کیک نارگیل با برش های انبه و شربت لیمو از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

 

 مواد لازم:

  • پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
  • آرد ۱۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر نارگیل ۲۰ میلی لیتر
  • عسل ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن به میزان لازم
  • انبه ۱ عدد
  • پودر قند ۱۵۰ گرم
  • لیمو ۴ عدد

 

پن کیک نارگیل با برش های انبه و شربت لیمو

 

طرز تهیه:

۱. برای تهیه خمیر پن کیک، پودر نارگیل را در مخلوط کن ریخته و برای ۱ دقیقه بزنید تا کاملا ریز شود.

 

۲. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده، برای چند ثانیه بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس آن ها را در کاسه ای بریزید.

 

۳. میان ترکیب آرد را گود کنید و تخم مرغ را اضافه کنید، مواد را هم بزنید.

 

۴. شیر نارگیل و عسل را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید، تا خمیر یکدستی داشته باشید. روی آن را بپوشانید برای ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.

۵. در این میان، شربت لیمو را آماده می کنیم. پودر قند را به همراه ۱۵۰ میلی لیتر آب، آب لیمو و رنده ی پوست لیمو در قابلمه ای کوچک بریزید.

 

۶. آن را روی حرارت بگذارید تا مواد قل بزند، مواد را هم بزنید تا پودر قند حل شود.

 

۷. بگذارید تا مواد ۱۰ دقیقه دیگر قل بزند و غلیظ شود. آن را بچشید و در صورت لزوم رنده ی پوست لیموی بیشتری به آن اضافه کنید. آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

۸. برای پختن پن کیک ها، کمی روغن در ماهیتابه ای نچسب گرم کنید، ماهیتابه را بچرخانید تا همه جای آن چرب شود.

 

۹. از خمیر چند قاشق غذاخوری پر در ماهیتابه بریزید و با حرارت متوسط رو به پایین برای ۲ تا ۳ دقیقه از هر طرف تا طلایی و مغز پخت شود، بپزید.

 

۱۰. پن کیک را از ماهیتابه خارج و در مکانی گرم قرار دهید تا باقیمانده آن ها را هم بپزید.

۱۱. پن کیک ها را با برش های انبه و شربت لیمو میل کنید.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی پن کیک نارگیل با برش های انبه و شربت لیمو:

۱. پوست یکی از لیمو ها را رنده کنید و سپس آب آن ها را بگیرید.

۲. پوست و هسته ی انبه را جدا کنید و آن را نازک خلالی کنید.

 
۳.  به جای شیر نارگیل می توانید از شیر پر چرب و یا شیر بادام استفاده کنید.

۴.  با این میزان مواد ۱۲ عدد پن کیک خواهید داشت. 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *