خانه / آموزش / بستنی ، دسر / پودینگ کاکائو

پودینگ کاکائو

پودینگ کاکائو

مواد لازم:

نشاسته (گل سفید مشهد) ۱۰۰ گرم

شیر(چرب بهتر است) ۱ کیلو

کاکائو ۱ قاشق غذاخوری پر

آبگرم یک دوم استکان

شکر ۱۳۰ گرم

شکر یک دوم قاشق چایخوری سرصاف

نمک یک دوم قاشق چایخوری سرصاف

کره ۳۵ گرم

طرز تهیه:

نشاسته را در مقدار کمی از شیر خوب حل می کنیم که مثل دوغ شود. بقیه شیر را همراه شکر(کاکائو که در آبگرم حل شده) نمک و کره روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید. سپس نشاسته را به آن اضافه نموده و مرتب هم می زنیم تا سفت شود. از روی آتش برداشته و در ظرفهای مورد  نظر می ریزیم.

توجه :

۱-     اگر خواستید رنگ آن غلیظ تر شود داخل مایع پودر کاکائوی بیشتری می ریزید.

۲-     اگر ظرف فلزی باشد قبل از ریختن مواد با آبسرد آن را می شوئیم و مواد را داخل آن ریخته و در یخچال به مدت ۲ ساعت می گذاریم تا سریع خودش را ببندد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرسش امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.