خانه / آموزش / بستنی ، دسر / پودینگ کاکائو

پودینگ کاکائو

پودینگ کاکائو

مواد لازم:

نشاسته (گل سفید مشهد) ۱۰۰ گرم

شیر(چرب بهتر است) ۱ کیلو

کاکائو ۱ قاشق غذاخوری پر

آبگرم یک دوم استکان

شکر ۱۳۰ گرم

شکر یک دوم قاشق چایخوری سرصاف

نمک یک دوم قاشق چایخوری سرصاف

کره ۳۵ گرم

طرز تهیه:

نشاسته را در مقدار کمی از شیر خوب حل می کنیم که مثل دوغ شود. بقیه شیر را همراه شکر(کاکائو که در آبگرم حل شده) نمک و کره روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید. سپس نشاسته را به آن اضافه نموده و مرتب هم می زنیم تا سفت شود. از روی آتش برداشته و در ظرفهای مورد  نظر می ریزیم.

توجه :

۱-     اگر خواستید رنگ آن غلیظ تر شود داخل مایع پودر کاکائوی بیشتری می ریزید.

۲-     اگر ظرف فلزی باشد قبل از ریختن مواد با آبسرد آن را می شوئیم و مواد را داخل آن ریخته و در یخچال به مدت ۲ ساعت می گذاریم تا سریع خودش را ببندد.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید : …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *